AKSARAYSPORDA TEKNİK ADAM BECERİSİ

AKSARAYSPORDA TEKNİK ADAM BECERİSİ

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

3 .ligde temsilcimiz Aksarayspor ’da teknik patron Cüneyt Tiryaki siyah beyazlıların evinde oynadığı ilk maçta alınan galibiyette büyük rol üstlendi.
ligde 3. hafta oynanan Modafen maçında takımı 0-1 geriye düşmesinin ardından saha kenarından yaptığı hamleler ve saha içindeki oyun düzenindeki dokunuşları ile takımını zafere taşıdı.Tecrübeli teknik adam takımının 30 dakika geride götürdüğü maçta son 10 dakika 3-1’lik net skor almasının en büyük pay sahibi oldu.Cüneyt Tiryaki tecrübesini ortaya koyarak sakat, cezalı ve Covid 19 testleri pozitif çıkan oyuncuları ile önemli eksikler olsa da oyun bilgisi le tecrübesini konuşturdu.
Sezona şampiyonluk ile başlayan siyah beyazlıların başında bulunan tecrübeli teknik adam takımı ile çıktığı 2 maçta takımına oynattığı başarılı futbol ile rakiplerine göz dağı verdi.
Cüneyt Tiryaki ve talebeleri Modafen maçında muhteşem bir geri dönüş ve son 10 dakikaya sığdırılan zafer ile oyun taktiğini sahaya yansıtarak bu sezon iç sahadan oynanan ilk maçı kazanarak taraftarları da mutlu etti.Siyah beyazlıların tecrübeli teknik adamı Cüneyt Tiryaki Modafen maçında alınan haklı zafer sonrasında kısa ve öz konuşarak , öncelikle maç öncesinde 68 Gençlik taraftar grubumuzun stad girişindeki takımı karşılamaları oyuncularım ve bizler üzerinde inanılmaz bir pozitif güç oldu. Taraftarlarımıza takımım adına teşekkür ediyorum. Çocuklar maçı çok hak ettiler ve gayretlerinin ödülünü galibiyetle aldılar camiamıza hayırlı olsun. Galibiyeti oyuncularımız getirdi, hepsinin ayağına sağlık bizler sadece onlara yol gösterdik” dedi.



Anahtar Kelimeler: AKSARAYSPORDA TEKNİK BECERİSİ

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR