AKSARAYSPORDA HEDEF PLAY-OFF .!

AKSARAYSPORDA HEDEF PLAY-OFF .!

Aksaray Haber,Salihler şehri gazetesi,Aksaray Haberleri

TFF 3.Lig 2. Grupta son maçını kazanarak Play Off’a kalmayı garantilemek isteyen Aksaray Spor, Teknik Direktör Cafer Aydın nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli çalıştırıcı Cafer Aydın’ın göreve gelmesiyle çok kısa sürede toparlanan ve geçen hafta deplasmanda Bayrampaşa sporu 3-1 mağlup ederek önündeki ilk engeli ortadan kaldıran Aksaray Spor, 7 Mayıs Cumartesi günü kendi sahasında ağırlayacağı Elazığ Karakoçan sporu mağlup ederek, Play Off’u garantilemek için çok yoğun çaba sarf ediyor.

Dağılgan Stadyumunda yapılan antrenmanlarda oldukça hırslı görünen siyah beyazlı futbolcuların aynı hırs ve azimi Elazığ Karakoçan maçında da göstermesi beklenirken, Teknik Direktör Cafer Aydın, göreve geldikleri günden bugüne kadar takımda gözle görülür çok önemli gelişme kaydedildiğini ve bunun göstergesinin de İstanbul’da oynanan ve 3-1 galip gelinen Bayrampaşa maçı olduğunun altını çizerek “ Biz göreve başlayalı çok kısa bir süre oldu. Bayrampaşa  maçı öncesi de futbolcu kardeşlerimizle 3-4 gün gibi bir gün geçirdik. Bayrampaşa maçından önceki hava ile şimdiki hava arasında çok fark var. O zaman moral motivasyon düşüktü. Şimdi bu sezon bu takıma gelen beşinci hocayım ben. Daha önce yaşanan bazı olumsuzluklardan tabi futbolcularımızda etkilendiği için bizim galibiyete ihtiyacımız vardı. Hem oyun olarak hem de mücadele olarak Bayrampaşa maçında aldığımız o galibiyet ve güzel mücadele ile şimdi takımın havası çok daha güzelleşti. Daha iyi oldu. Şimdi idmanlar daha zevkli geçiyor. İnşallah bu havamızı ve neşemizin üstüne koyarak güçlendirerek devam ettirip içerideki Elazığ Karakoçan maçımızı galibiyetle kapatıp ondan sonra da Play Off hesapları yapacağız. 
Tabi son maçımızı kazandıktan sonra Play Off şekillenecek. Şu anda görüntüde 5. Görünüyoruz ama rakiplerimizin ne yapacağı da önemli.4.cü de  bitirebiliriz. Üstlerde yer değişiklikleri olabilir. Maçtan sonra onunda hesaplarını ve planlarını yapacağız. Ancak şu an bütün planlarımızı Elazığ Karakoçan maçını 3 puanla kapatma üzerine yapıyoruz. Bu arada Karakoçan maçını ne kadar erken koparabilirsek 4-5 gün sonra oynayacağımız Play Off maçı içinde yorgunluğu en aza indirmiş olacağız ve avantaj sağlamış olacağız. Play Off maçları 4-5 gün arayla oynanacak ve takıma yük binecek.Takımımızdaki oyuncu kadrosunu ne kadar az sakatla atlatabilirsek Play Off maçlarında da o kadar performansımızı artırırız diye düşünüyorum.” dedi. 



Anahtar Kelimeler: AKSARAYSPORDA HEDEF - .!

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR