AKSARAYSPOR TEKRAR LİDERLİĞE YÜKSELDİ.

AKSARAYSPOR  TEKRAR LİDERLİĞE YÜKSELDİ.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

3 .lig 4 .grupta 3 haftalık galibiyet hasreti Urfa’da sona erdi. Aksarayspor ligde 28 .hafta karşılaşmasında Urfa ekibi Karaköprü’ye Şanlıurfa GAP stadyumunda konuk oldu.

Karşılaşma öncesinde Tayyib Kanarya , Batuhan Tekin kart cezaları Furkan Yıldırım, Alpay Cin, Eray Ataklı sakatlıkları nedeni ile forma giyemedi.

Siyah beyazlılar adına oldukça kritik olan mücadelede hakem Demokrat Özgür Güneş çaldı. Urfa’ya önemli eksikleri ile giden siyah beyazlılar ilk devre başlama düdüğü ile maçın kontrolünü eline aldı. Maçta 15 .dakikada ev sahibi ekip Karaköprü’de İbrahim Yıldırım’ın kendi kalesine attığı gol ile temsilcimiz Aksarayspor 0-1 öne geçti.

Deplasmanda bu golle nefes alan ve morallenen siyah beyazlılar devrenin sonunda haftalardır forma şansı bulamayan Oğuzhan Köseoğlu ile skoru 0-2 yaptı. Bu gole iyice rahatlayan siyah beyazlılar soyunma odasına büyük moralle girdi.

Mücadelede ikinci devre temsilcimiz Aksarayspor ilk devre skorun verdiği avantajla rahat oynadı. İkinci devre de oyunun kontrolünü elinde tutan temsilcimiz farkı açmak için geliştirdiği ataklarda 3. Golü bulamadı. Karaköprü is maçın sonlarında farkı azaltmak için ataklar geliştirdi. Gelişen ataklarında ise 90. Dakikada ozan can dursun ile umutlandı. 1-2 maçta kalan bölümlerde skor değişmedi. Maçın bitiş düdüğü ile Aksarayspor deplasmanda altın değerinde 3 puanı alan taraf oldu. Ligde bu galibiyet ile karabulutları ortadan kaldıran siyah beyazlılar puanını 48 yaparak yeniden liderlik koltuğuna kuruldu. Ligde 28. Hafta maçlarında Düzce ,Adıyaman ve Kelkit haftayı kayıpla kapatması siyah beyazlı camiada ise büyük sevinç yaşattı.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR