AKSARAYSPOR TARAFTAR GRUBU LOCA İSTİYOR.

AKSARAYSPOR TARAFTAR GRUBU LOCA İSTİYOR.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Aksaray Belediyespor’un fanatik taraftarları sevdaları olan Aksaray Belediyespor’un maçlarını izleyebilmek için Dağılgan Stadına loca yapılmasını istiyor.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu (TFF) Kovid-19 pandemisi sebebiyle aylardır seyircisiz oynanan maçlarla ilgili taraftarların beklediği müjde 17 Ekim tarihinde verilmişti. TTF ilgili kurum ve kurullarla görüşerek yaptığı değerlendirme sonucunda TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla, lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına karar verilmişti.

Bu karar ile Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. ve 3. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarını kapsayan uygulama, 17 Ekim 2020 tarihinden itibaren başladı. Birçok kulübün locası olmadı için harekete geçerek stadlar taraftarı izleyebilmesi için çözüm bulmak için harekete geçmiş ve birçok kulüp tribünleri locaya çevirerek takımlarına hem maddi hem manevi destek olan taraftarlara maçları izlem imkânı sundu. Kovid-19 salgını nedeni ile seyircisiz oynanan maçlarda taraftar hasreti loca devri ile sona erdi.
TFF’nin bu kararının ardından yaklaşık 1 aylık süre sonrası Misli.com 3.’üncü Ligde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Aksaray Belediyespor’un fanatik taraftarları Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkililerine loca yapılması için çağrı yaptı. Aksaray Belediyespor’un en büyük taraftar grubu olan 68 Gençlik grubu Dağılgan Stadına loca yapılmasını istedi.
68 Gençlik Taraftar Grubu tribün lideri Ahmet Kaya ,Dağılgan Stadı’na loca yapılması yönünde yaptığı açıklamada: Süper Lig takımlarında eksik olan localar kısa süre hazırlandı ve takımlar taraftarı ile buluştu. Kısaca bütün liglerde kulüpler taraftarı için loca yapımlarına hız verdi. En yakın örneği olarak aynı grupta yer aldığımız Düzcespor 250 kişilik loca hazır hazırlayarak Kestel maçında tribünlere taraftar aldı. Herkes stadına loca yapıyor, Aksaray’ımıza neden yapılmasın. Göreve gelmesi ile birlikte Dağılgan Stadı’nda önemli çalışmalar ile stadının görüntüsünü değiştiren Gençlik Spor Müdürümüz Aslan Yıldız’ın bu konuda da büyük bir titizlikle çalışma yapacağına inanıyoruz “şeklinde konuştu.

Eğemen



Anahtar Kelimeler: AKSARAYSPOR TARAFTAR GRUBU İSTİYOR.

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR