AKSARAYSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA FIRSAT TEPTİ. 1-2

AKSARAYSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA FIRSAT TEPTİ. 1-2

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

AKSARAY BELEDİYESPOR: 1 - ORDUSPOR: 2  MİSLİ.COM  3.Lig 4. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Aksaray Belediyespor bugün kendi evinde 52 Ordu Spor'a 1-2 kaybederek şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı.

TFF 3. Lig 4. Grup 15. hafta karşılaşmasında kendi sahasında 52 Orduspor'u konuk eden temsilcimiz Aksaray Belediyespor mutlak galibiyet için çıktığı karşılaşmada hakemin başlama düdüğü ile tempolu ve atak bir futbol sergileyerek rakip Orduspor'un kalesini ilk dakikalardan itibaren yoklamaya başladı. Maçın 7. dakikasında penaltı noktasını gösteren Hakem, Aksaray Belediyesporlu Futbolcumuz Güney Tutcuoğlu 7. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviremedi. Tutcuoğlu’nun penaltı noktasından vurduğu top kale direğine çarparak dışarıya çıktı.

Penaltı atışından yararlanamayan temsilcimiz Aksaray Belediyespor futbolcuları rakip Ordu karşısında kontrollü, atak futbolu ve kontrataklarını sıklaştırırken; dakikalar 13'ü gösterdiğinde rakip ceza sahası içerisinde topla buluşan Mustafa Apardı kafa golü ile takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının normal süresinde başka gol olmayınca temsilcimiz Aksaray Belediyespor soyunma odasına 1-0 üstünlükle döndü.

Dağılgan Stadında hakemin düdüğü ile başlayan ikinci yarıda Aksaray Belediyesporlu futbolcular farkı açma mücadelesi verirken 52. Dakikada Orduspor’un 9 numaralı futbolcusu Şükrü Kaan Kılıçarslan bulduğu uygun pozisyonda topu filelerle buluşturarak takımının ilk golünü kaydetti. Atılan gol ile skor eşitlendi. Dakikalar 69'u gösterirken Ordusporlu futbolcu Şükrü Kaan Kılıçarslan kendisinin 2. Golünü atarak takımını öne geçirdi. Orduspor 69. dakikada 1-2 üstünlüğü yakaladı.

Orduspor'un üstünlük golünün ardından her iki takım da sahada nefis bir futbol oyunu ortaya koydu. İkinci yarıda temsilcimiz Aksaray Belediyespor'un rakip kalede net gol pozisyonu bulunmazken, Orduspor galibiyet golünden sonra farkı açmak için orta sahada kazandığı toplarla kanatları kullanarak kontratak futboluyla Aksaray Belediyespor kalesinde tehlikeli pozisyonlar bulmaya çalıştı.

Maçın 88. dakikasında temsilcimiz Aksaray Belediyespor beraberlik için tüm hatlarıyla Orduspor ceza sahası içerisinde mücadele verse de net gol pozisyonundan yararlanamadı. Karşılaşmanın normal süresine 5 dakika uzatma süresi eklendi. Uzatma sürelerinin sonunda da sonuç değişmedi. Aksaray Belediyespor kendi evinde 52 Orduspor’a 2-1 yenilerek liderliği kaybederken, Aksaray Belediyespor kendi evinde ligin başından bu yana toplamda 8 puan kaybetmiş oldu.

HARUN ATALAY- ERSİN ARSLAN



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR