AKSARAYSPOR LİDERLİĞİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR.

AKSARAYSPOR LİDERLİĞİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

AKSARAYSPOR LİDERLİĞİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR.

Lider Aksarayspor buğün siirt maçını kazanırsa liderliğe devam edecelk ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam edecek.3 .ligde temsilcimiz Aksarayspor bu sezon ilk kez lider oldu. Ligde 8. Hafta oynanan maçların ardından Adıyamanspor’un Covid 19 nedeni ile maç yapmaması, Bayrampaşa’ın lig sonuncu Sultanbeyli’ye evinde mağlup olması , Orduspor’un deplasmanda düşme hattındaki Karaköprü ile berabere kalması temsilcimiz Aksarayspor’a yaradı.
Ligde Silivri deplasmanda ilk devre galibiyet golünü bulan ikici devre hakemin adeta ikram ettiği penaltıdan yediği Golle deplasmanında iki puan kaybetmesine rağmen temsilcimiz Aksarayspor 8.haftayı averajla lider olarak tamamladı. Siyah beyazlılar 1 maç eksiği olmasına rağmen averajla da olsa bu sezon ilk kez bir haftayı ilk sırada, kapattı. Şampiyonluk yolunda temsilcimiz Aksarayspor en kritik dönemde 1 maç eksiği ile ilk sıraya geçip büyük bir fırsat yakaladı.
3 .ligde ilk 8 haftalık periyotta bu sezon Orduspor 2 hafta, Bayrampaşa 3 hafta, Adıyamanspor ise 2 hafta liderlik koltuğunda oturdu. Aksarayspopr ise ilk kez 8.haftada zirveyi devraldı. Geçen sezon 20.haftada liderlik koltuğuna oturan ve sadece 1 hafta kalabilen temsilcimiz Aksarayspor liderliği Silivri’de aldığı beraberlik ile kaptırmıştı. Siyah beyazlılar bu sezon 8. Hafta liderlik koltuğuna oturmanın sevincini yaşadı. Siyah beyazlılar ligde 14 Kasım cumartesi Siirt (İ), 18 kasım çarşamba Bayrampaş (D), 23 kasım pazartesi Adıyaman (İ) ve 29 kasım pazar Karaköprü (İ), ile kritik maçlara çıkacak.. 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR