AKSARAYSPOR İYİ GİDİYOR

AKSARAYSPOR İYİ GİDİYOR

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

ligde temsilcimiz Aksarayspor bu sezon 2. Turdan başladığı Ziraat Türkiye Kupası 2. tur heyecanında Malatya ekibi Yeşilyurtspor'u konuk etti.
Siyah beyazlılarda Sekiz yıl aradan sonra ayrıldığı Aksaray Belediyespor’a dönerek şehrinin takımında profesyonel futbol hayatını sürdüren deneyimli sağ bek Necmi Çoban kupa heyecanında, müsabakaya kaptan olarak çıktı.
Siyah beyazlılarda Kırıkkale maçı ile formayı kapan ve 3 maçtır takımın değişilmez ismi olan başarılı sağ bek Necmi Çoban kupa sınavında İbrahim Konuksever ve Furkan Yıldırım’ın yokluğunda geminin kaptanı olurken takımı adına da sahanın en tecrübeli ismi olarak ter döktü.
Siyah beyazlılarda kaptan olarak çıktığı Malatya Yeşilyurt maçında deneyimli sağ bek Necmi Çoban kupa sınavında 120 dakika forma giyerken tecrübesi savaşçı kimliği ve takımı adına yaptığı bindirmeler ve ortalar ile yerinde transfer olduğunu gösterdi.
Siyah beyazlıların tecrübeli sağ beki Necmi Çoban tükenmeyen enerjisi ile maçın son düdüğüne kadar güçlü fiziği ile ayakta kalarak takımın tur atlamasında önemli rol üstelendi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur heyecanında Malatya ekibi Yeşilyurtspor karşısında fileleri 2 kez havalandıran Güney Tutcuoğlu farkını ortaya koydu.
Kupa sınavı öncesi rotasyona giden tecrübeli teknik adam Cüneyt Tiryaki maçın gidişatına göre maçın 79 .dakikasına oyuna sürdüğü Güney Tutcuoğlu takımı kupada bir üst tura taşıdı
Siyah beyazlılarda oyuna sonradan dahil olan tecrübeli oyuncu Güney Tutcuoğlu maçın normal süresinin uzatmalarının on saniyesinde attığı frikik golü ile takımına önce beraberliği getirirken tur kapısını araladı.Karşılaşmanın uzatma bölümlerinde ise 120 dakikada attığı penaltı golü ile takımını kupada bir üst tura taşıdı. Siyah beyazlı ekipte oyuna girmesi ile sazı eline alan ve turun habercisi olan güney Tutcuoğlu oynadığı futbol ve attığı goller ile dikkat çekti. 



Anahtar Kelimeler: AKSARAYSPOR GİDİYOR

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR