AKSARAYSPOR GALİBİYETLERİNE DEVAM EDİYOR. HAFTA İÇİ MAÇLARINDA DAHA BAŞARILIYIZ.

AKSARAYSPOR GALİBİYETLERİNE DEVAM EDİYOR. HAFTA İÇİ MAÇLARINDA DAHA BAŞARILIYIZ.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

3. Lig 4. Grup temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor dün kendi sahasında sezonun 13. Haftasında Alanya Kestelspor takımını konuk etti.Karşılaşma Covid-19 tedbirleri kapsamında, her zamanki gibi yine seyircisiz oynandı. Konuk takımı 3-0 yenen Aksaray ekibi 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi.

Maça siyah beyazlı temsilcimiz hızlı başladı. Maçın hemen ilk dakikalarından itibaren rakip kalede etili ataklar geliştirmeye başladı. Rakip ceza sahasında daha çok gözüken Aksaray belediyespor kanatları iyi kullanarak sağlı sollu geliştirdiği etkili atakların meyvesini 18. Dakikada M.Şahin’in attığı golle buldu 1-0. Erken gelen gölün ardından atakların hızını kesmeyen temsilcimiz aradığı ikinci golü maçın 23. Dakikasında M. Apardı ile buldu ve durum 2-0 oldu. Rakip Alanya Kestel, kalesinde erken gördüğü gollerin ardındanaçık futbolu tercih edince kalemizde ilk devrede duran toptan bulduğu bir gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk 45dakika Aksaray Belediyespor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın 2. Devresine Aksaray Belediyespor 2-0’ın verdiği skor avantajıyla başladı. Rakibi karşısında daha rahat bir oyun sergileyen temsilcimiz aradığı üçüncü gole maçın 68. Dakikasında yine M.Apardı ile kavuştu 3-0. Maçın kalan bölümünde her iki takımdan da başka gol sesi çıkmayınca siyah beyazlı temsilcimiz 13. Haftayı 3 puanla kapatan takım oldu. Bu alınan sonuçların ardından grup lideri 1954 Kelkit Belediyespor maç fazlasıyla liderliğini sürdürürken temsilcimiz 2. Sıradaki yerini koruyan takım oldu. Aksaray Belediyespor14. Haftada 19/12/2020 Cumartesi günü zorlu Düzce deplasmanına gidecek.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR