Aksarayspor da Golcüler Kaptanlardan Çıktı

Aksarayspor da Golcüler Kaptanlardan Çıktı

Aksaray Haberleri, Salihler şehri haberleri, Aksaray haber

TFF 3. Ligdeki temsilcimiz Aksaray Belediyespor’da takım kaptanları İbrahim Konuksever, Enes Soy ve Ömer Çiçekbu sezon ortaya koydukları performansla takımın en etkili isimleri arasında yerlerini aldı.
Aksaray’ın öz evladı olan İbrahim konuksever ve 4 sezondur takımın forması giyen Enes Soy ile 2 yıldır siyah beyazlı formayı terleyen Ömer çiçek takımlarında gol yükünden de önemli rol üstelendi. Siyah beyazlı ekipte savunmada oynanan İbrahim Konuksever 2 gol , sol kanat oyuncusu Enes Soy 13 gol ve sağ kanat oyuncusu Ömer Çiçek 6 golle toplamda takımlarının attığı 39 golün 21’ine imza attılar.
Aksaray’ın öz evladı olan İbrahim Konuksever ise savunmada savaşçı kimliği ve atığı sürpriz goller ile de dikkat çekti. Takımın kaptanı başarılı futbolu ve hırsı ile de taraftarları da gururlandırdı.
Aksaray Belediyespor’da 4. sezonunu geçiren Enes Soy bu sezon ortaya koyduğu performansla ve kritik maçlarda attığı 13 golle takımının en skorer ismi oldu. Enes soy gol krallığında ise Serikspopr’lu 16 golü bulunan Alican Tez ve Erzincanspor’lu Muhammed kerem Aktürkoğlu’nun ardından 3. Sırada yer aldı. Enes Soy son oynanan Erzincan maçında attığı penaltı golü ile de takımın zafere taşıdı.
Siyah beyazlılarda taraftarın sevgilisi olan ve geminin 3. Kapatanı .Kariyerinin zirvesinde olan Ömer Çiçek futbolu ve attığı goller ile de kendisine duyulan sevgiyi sahada performansı ile vermeye devam ediyor.
Siyah beyazlılarda gösterdiği performansla takımına ciddi katkılar sağlayan yıldız oyuncu sağ kanatta rakiplerini dozer gibi ezip geçmesinin yanında yaptığı 9 asist ve attığı 6 gol ile de formasının hakkını fazlası ile veren isimlerin başında geldi.
Siyah beyazlılarda geminin kaptanları geçen yıl yaşadıkları şampiyonluğa TFF 3 .ligden TFF 2 .ligde yaşamak için gösterdikleri mücadele taraftarlarından da tam not almalarını sağladı.
Foto: S. Ulukaya-H. Atalay



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR