AKSARAYSPOR BERGAMA BELEDİYESPORU 1-0 MAĞLUP ETTİ.

AKSARAYSPOR BERGAMA BELEDİYESPORU  1-0 MAĞLUP ETTİ.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

3. Lig 4. Grup temsilcimiz Aksaray Belediyespor çarsamba günü kendi evinde sezonun 19. Haftasında Bergama Belediyespor takımını konuk etti. Saat 13.00’da başlayan maçı Trabzon bölgesinden Murat Kasap yönetti. Yardımcılıklarını ise Zafer Gayretli ve Giray Kara, yaptı. Karşılaşma Covid-19 tedbirleri kapsamında seyircisiz oynandı.

Siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Belediyespor maça etkili başladı. Maçın başından itibaren rakip ceza sahası içesinde daha fazla gözüken takım oldu. Maçta ilk ciddi atağımız maçın 9. Dakikasında Serhat Velioğlu ile gerçekleştirdik. Bu pozisyonda rakip kaleci Süleyman yaptığı başarılı kurtarışla gole izin vermeyen isim oldu. Atakların hızını kesmeyen Aksarayspor 20 ve 23 dakikalarda Mustafa Apardı ile ciddi gol pozisyonları buldu bu pozisyonlarda kaleci Süleyman gole izin vermedi. Maçın 24. Dakikasında Taha Şahin ile yine bir gol pozisyonu bulan temsilcimiz bu gol pozisyonundan yararlanamayınca ilk devre başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci devresine oyuncu değişikliğiyle başladık. Hikmet Enes Etlik ’in yerine oyuna yeni golcü isim Tayyib Kanarya dahil oldu. Maçın 2 devresine yine hızlı başlayan temsilcimiz maçın 49. Dakikasında aradığı gölü Mustafa Apar’dı ile buldu. 1-0. İlk devrede iki gol pozisyonunda kaleci Süleyman’ı geçemeyen Apardı, bu pozisyonda affetmedi. Maçın kalan bölümünde iki takımın gol ayaklarından başka gol sesi çıkmayınca Aksaray Belediyespor önemli karşılaşmadan sahadan 3 puanla ayrılan takım oldu. Aldığı bu galibiyetin ardından puanı 33’e çıkarttı. Siyah beyazlı temsilcimiz haftaya Çarşamba günü 10/02/2012 tarihinde deplasmanda Modafenspor ile karşı karşıya gelecek.

ERSİN ARSLAN



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR