AKSARAYSPOR 2-0 ÖNDE GÖTÜRDÜĞÜ ORDUSPOR MAÇINI 4-2 KAYBETTİ.

AKSARAYSPOR 2-0  ÖNDE GÖTÜRDÜĞÜ ORDUSPOR MAÇINI 4-2 KAYBETTİ.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber, Aksaray, Aksaray son dakika, Son Dakika Aksaray Haberleri, Aksaray gazete, Aksaray yerel haber, Haber Aksaray

AKSARAYSPOR 2-0 ÖNDE GÖTÜRDÜĞÜ ORDUSPOR MAÇINI 4-2 KAYBETTİ.

Deplasmanda çok iyi bir ilk yarı oynayan takımımız 0-2 öne geçmesine rağmen ,hayal kırıklığıyla maçı 2-4 kaybetti ve son 2 hafta girilirken Liderliğe  Bursa Yıldırımspor yükseldi. Takımımız Liderin 5 puan gerisine düştü ve Şampiyonluk şansını çok zora soktu.Bursa ekibininde şampiyonluk iddiası rakiplerinden Adıyamansporun bu hafta puan kaybetmesiyle daha da arttı.

Aksaraylı taraftarlar bir bildiri yayınladı.

Bu şehrin umutlarını hayallerini yerin dibine sokanlar vicdanınız rahat mı ? Hayır mübarek gün aldığınız paraların hakkını veriyorsanız size helali hoş olsun. Biz vermediğinizi düşünüyoruz. Şehir olarak bu kadar inanmışken bu kadar yakınken yönetimin yapmış olduğu devre arası yanlışlıkların faturasını ödüyoruz. Taraftarın isteklerine göre takım kurulmayabilir ama taraftar her zaman haklıdır. Taraftara kulak vermezsen el atına binersen çabuk inersin. Her fırsatta eksikleri yanlışları söylememize rağmen her zaman bir gerekçeniz vardı. Ama görüldüğü gibi sizin dediğiniz gibi olmuyormuş.

Devre arasında şehir ikiye bölündü Cem Kavçak yüzünden. Buraya gelip egolarını tatmin etmeye çalışan bir spor adamından başka hiç bir şey değil. Sen Serhatı alıyorsun orta saha dinamik olsun koşan adam olsun diye Güney gibi adamı gönderiyorsun, sonra Serhatı neye dayanarak oyuna sürmüyorsun 2/3 maçtır, bu gün de İbrahim Konukseveri yedek bırakıyorsun. Senin haddine mi, gerekçen ne yallı gibi adamı yedek bırakıyorsun. Bizim ayarlarımızla oynamayı bırakın o hoca Aksaraya gelmesin. Zaten karakter olsa istifa haberini duyarız. Cem hoca istifa haberini bekliyoruz. Mümkünse bir daha görüşmeyelim. Bu Aksaray ceketi sana büyük geliyor. Sayın yöneticilerimize de buradan sesleniyoruz umarım gerekenleri yaparsınız. Play offlara bu hoca ile gidilmesi Aksaraya ihanet olur.

Futbolcu beyler keyfiniz yerinde mi rahatsınızdır inşallah. Biz hiç rahat değiliz. Bizim rahat olmadığımız yerde de kimseye rahat verilmediğini bilin isteriz. Boş stadlar da oynuyorsunuz diye bu şehri sahipsiz sanmayın. O formayı giyiyorsanız adam gibi oynayacaksınız (hakkını verenler hariç) başka bir tarifi yok. Play of maçları sizin onur, gurur, şeref, haysiyet maçlarınız olacak. Herkes onuru şerefi haysiyeti kadar çıkıp kendini gösterecek. İşte benim ederim bu diyecek. Bu saatten sonra kimsenin nazını çekemeyiz.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR