Aksarayspor 1 Silivrispor 1.Avantaj Yine Bizde.

Aksarayspor 1  Silivrispor 1.Avantaj Yine Bizde.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

3 .lig 4 .grupta liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Aksaray sahasında konuk ettiği İstanbul ekibi Silivri karşısında sahadan 1-1 eşitlikle ayrılarak şampiyonluk yarışında yara aldı. Aksarayspor böylece sahasında bu sezon üst üste ikinci beraberliğini alırken , toplamda 3 mağlubiyet 3 beraberlik ile toplamda 15 puan kaybetti.misli.com 3 .lig 4 .grupta 25. haftasında Aksarayspor , Dağılgan Stadyumu’nda oynanan maçta 22. Dakikada genç oyuncu Ömer Faruk Çalışkan ile çok net bir pozisyonu değerlendiremedi.Aynı dakika içinde dönen topta Silivri atağı gerçekleşti. Sol kantta gelişen atakta Muhammet Sait Özvardar ceza sağasına girdi ve çapraz pozisyonda vuruşu kaleci Mehmet Akif’in sağından ağlarla buluştu. 0-1

Maçın başında öne geçen konuk ekip, büyük moral bulurken ilk devrenin sonlarında temsilcimiz Aksarayspor’un imdadına son hafların formda ismi Mustafa Apardı yetişti. Siyah beyazlılarda kullanılan köşe vuruşunda savunmadan seken topa Mustafa Apardı çok sert vurdu. Kaleci Mert’in müdahalesi yetersiz kaldı ve Mustafa Apardı takımına beraberliği getiren golü kaydetti.1-1

Mustafa Apardı’nın moral bulan siyah beyazlı temsilcimiz ilk devrenin sonlarında rakip kalede gol aradı. Tayyip Kanarya ile yan toplarda kaleyi yokladı. Ancak top ağlarla buluşmadı. İlk devre karşılıklı goller ile 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ilk devresinin bitiş düdüğü ile saha içinde arbede yaşandı. rakip takım oyuncular ile siyah beyazlı yöneticiler arasında gergin anlar yaşandı. çıkan olayları emniyet güçleri araya girerek büyümeden önledi.

Karşılaşmanın ikinci devresinin hemen başında konuk ekip net bir gol fırsatından yararlanamadı.

Aksarayspor’da ise maçın son bölümlerinde Mustafa Apardı net bir pozisyonda topu kaleci Mert’in üzerine nişanladı. Karşılaşmada kalan bölümlerde skor değişmeyince mücadelenin bitiş düğü ile takımlar sahadan 1’’er puan ile ayrıldı.

Bu sezon evinde beklenen performansının altından kalan Aksarayspor şampiyonluk yolunda önemli bir puan kaybı yaşadı buna rağmen haftayı 45 puanla 1 maç eksiği ve en yakın rakibinin önünde 1 puan farkla haftayı lider kapattı. 



Anahtar Kelimeler: Aksarayspor Silivrispor .Avantaj Bizde.

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR