AKSARAYLILARIN BEKLENTİSİ " BU YIL ŞAMPİYONLUK GELMESİ "

AKSARAYLILARIN BEKLENTİSİ

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Muğlaspor karşısında alınan galibiyetin ve takımın göstermiş olduğu performansın camia olarak büyük bir zafer olarak değerlendiren 68 Gençlik grubu tribün liderleri ortak görüşü, maç maç ilerleyerek rehavete kapılmamaları gerektiğini savundu.Muğla karşısında net bir skor ve güzel bir futbolla kazandıklarını dile getiren 68 Gençlik grubu tribün liderleri galibiyetin getirdiği gurur sadece takımımızın değil, tüm Aksaray taraftarının ve şehrindir.

Şehrimizin çok özlediği 2 .lig heyecanı böylesine kritik bir maçta bizlere galibiyet sevinci yaşatan teknik ekibimiz, futbolcularımızı kutluyoruz, ancak . Ayaklarımızın yere daha sağlam basmaya ve asla rehavete kapılmamaları konusunda bütün futbolcu kardeşlerimizin dikkatini çekmek istiyoruz.

Lig’de deplasman maçlarında damga vurmuş bir takımız. Gerek teknik heyetimiz, gerek futbolcularımız herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Ligde ikinci devre takımda gözle görülen bir değişim var.Sahada savaşan bir takım olduk bu gösterdikleri mücadeleler üç puandan bile daha değerli olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Önümüzde 12 maç var bu maçların hepsi final nitelinde ama böyle mücadeleye devam etmeliyiz.

Buğün  Kozan maçımız var. Rakibimizin ligdeki konum itibari ile şiddetle puana ihtiyacı. Ancak biz son haftalardaki futbolumuza devam ettiğimiz sürece kazanan taraf olacağımıza bütün taraftarlar olarak inanıyoruz, teknik heyetimiz , futbolcularımız gibi taraftarlar olarak bizlerde asla rehavete kapılmayacağız. ” Şeklinde konuştular. 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR