AKSARAYLILAR ÇEŞMEDEN TEMİZ SU İÇMEYİ BEKLİYOR.!

AKSARAYLILAR ÇEŞMEDEN  TEMİZ SU İÇMEYİ BEKLİYOR.!

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Son günlerde Aksaray’da asfalt ve alt yapı çalışmaları yapılıyor. Gayet iyi çalışmalar. Nevzat Palta kendi döneminde alt yapıyı bitirdik demişti. Ondan sonra gelen Haluk Başkan alt yapıya devam dedi. Şimdi ise yine alt yapı ve asfalt. Ülke ve Aksaray olarak artık şu yol ve alt yapı paradigmalarını bırakıp, şehirlerde insanların içeceği suya yönelmek gerekir diye düşünüyoruz.

Görüşlerini aldığımız bazı vatandaşlar şunları söyledi. Emekli memur M.A ( 63),Tabi burada en temel problemlerden bir tanesi de insanları olduğundan daha yetenekli göstermeye çalışan kalemşörlerimiz var Aksaray’da. Doğrular yerine yağdanlık olan. Ekonomik olarak nemalanan insanlar. İktidar değişse ilk başta dönecek ve değişecek insanlar bunlar. Asfalt ve yol yapmayla işler bitmez. Eğer öyle bir şey olsaydı bazı Arap ülkelerinde görkemli binalar ve yollar var ama 3.sınıf Dünya ülkeleri olarak gözüküyorlar. Çoğu da Türkiye’yi sevmiyor dedi. Bir başka emekli memur,  A.S (61), bende bu görüşe katılıyorum. Belediye binasından çıkmayıp, yanlarından ayrılmayan, oy verme zamanı AKP ye oy vermeyen, belediyenin her türlü imkânlarından nemalanan birde arkasından konuşan insanlar olduğu müddetçe, AKP belediye seçimini de kaybedebilir. Zaten 2 bin oy farkla kazanmıştı. Suyu çözmesi gerekiyor dedi.

Aksaray’ın temiz suya kavuşmasıyla özellikle ekonomik durumu zayıf ve orta halli vatandaşlar rahatlayacak ve aylık ekstradan su parası verilmeyecek, hem de suyun tamamlanması demek aslında seçim kazandıracak bir hamledir diye düşünüyoruz.

Habip Ali-Nijat Yahyaev



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR