AKSARAYLI YAZARDAN AÇIKLAMA İKİ DEVLET TEK MİLLETİZ

AKSARAYLI YAZARDAN AÇIKLAMA  İKİ DEVLET TEK MİLLETİZ

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Aksaray-Ortaköylü yazar, Yılmaz Ramazan Demiryürek, 2 devlet tek milletiz dedi. MHP Aksaray il başkan yardımcılığıda yapan ,Emekli öğretmen Demiryürek konuşmasına şu şekilde devam etti.

Ermenistan'ın yaptığı bu kalleş saldırı sadece Azerbaycan'a yapılmamış, Türk Milleti'ne,Türk Dünya'sına yapılmıştır. Bunun başka  izahı yoktur. Azerbaycan Ordusu anında karşılık vermiş, Türk Devlet'i ve Millet'ide can Azerbaycan'ın yanında olduğunu net bir şekilde ifade etmiştir. Biz zaten iki Devlet ve tek Millet'iz, Emperyalizmin uşağı, katliamcı ve soy kırımcı Ermenistan bunun hesabını verecek. Yıllardır işgal ettiği Karabağ'ı terkedip, kuyruğunu kıstırıp kaçmak zorunda kalacak.

   Tüm Dünya biliyor ki Azerbaycan bizim canımız, öz kardeşimizdir. Azerbaycan'a yapılan her şey bizim canımıza kastetmiş sayılır. Türk'e kahpelik etmenin bir bedeli olacağını hiç kimse aklından çıkarmamalıdır. Dünya alem bilir ki Türk Devletler'ine  ve gönül coğrafyamızda yapılacak her saldırı ve husumetin bir bedeli olur. Hepsinin beklentisi ve isteği lider ve süper Türkiye varken hiç bir Devlet onların kılına bile dokunamaz, aksi davranışta bulunanlar fazlası ile dersini alır. Bunu anlamayan, bilmeyen, hesabını yapamayanlar cezasını misliyle çekmek zorunda kalacaktır.

   Devlet'imiz güçlü olduğu sürece, Balkanlar, Kafkaslar, Ortadoğu Afrika ve dünyadaki bütün mazlum milletler huzur ve güven bulacaktır. Üzerimizdeki görev de, sorumluluk da bunu gerektiriyor. Türk Devlet'i bunları yapma, kudret, azim ve kararlılığındadır.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR