AKSARAYLI EMNİYET MÜDÜRÜ SUDAN KONSOLOSLUĞU BAKANLIK MÜŞAVİRİ OLDU.!

AKSARAYLI EMNİYET MÜDÜRÜ SUDAN KONSOLOSLUĞU BAKANLIK MÜŞAVİRİ  OLDU.!

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

AKSARAYLI EMNİYET MÜDÜRÜ SUDAN KONSOLOSLUĞU BAKANLIK MÜŞAVİRİ  OLDU.!

Trabzon Emniyet Müdürü iken tayini Sudan Başkonsolosluğu Bakanlık Müşavirliğine çıkan hemşehrimiz Metin Alper baba ocağı Aksaray’da çeşitli ziyaretlerde bulunurken, gazetecilerle de buluştu. 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyetinde Basın Buluşmaları platformuna konuk olan Metin Alper, hayat hikayesinden başlayıp çalışmalarını sırasıyla anlatarak bu topraklara bir vefa borcu olduğunu vurguladı. 
Gazeteciler Cemiyetinin Sancak işhanında ki 4. Kat da bulunan merkezine çıkarken asansör kullanmadığı dikkat çekilmiş ve espirili bir yaklaşımla sohbetine başlayan Metin Alper “Biz asansörle değil, merdivenleri birer birer tırmanarak çıktık” demesi, sohbete renkli bir girişle başlamasına vesile oldu.
Aslen Yeşilova kasabasından olup polis bir babanın evladı olarak bu mesleği seçmenin onurunu ve gururunu yaşadığını belirten Metin Alper,  ‘Orta Asya’da Tanrı dağlarında. Kırgızistan’daUzakdoğu’da,  Endonezya Doğu Timor’da, Afganistan Kabil’de Mezar-ı  Şerif’teHindikuş dağlarında Şanlı Türk bayrağımızı kolumuzda göğsümüzde kalbimizde taşıdık.’ Dedi. Yeni görev yerini tarif ederken “Bugün de yine devletimizin verdiği görevle bayrağımızı Afrika’da Arap Musa’nın memleketinde Sudan’da dalgalandırmaya gidiyorum. Bugüne kadar postu kaptırmadık postu deldirmedik evelallah, bundan sonra da deldirmeye  kaptırmaya niyetimiz yok. Arap Musa Teşkilatı mahsusanın en önemli neferlerinden Kuşçubaşı Eşref‘in bendesi olmuş ve ona sayısız hizmetlerde bulunmuş Sudanlı bir yiğittir. Devletimiz için ne yapılması gerekiyorsa onları yapmaya gidiyoruz.” Dedi.
Gazetecilerin çeşitli konular üzerine sorularını da cevaplayan Aksaray’ın yiğit evlatlarından eski Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, “Ne zaman gel derseniz koşa koşa geleceğim. işte bugün bana kucağını açan siz değerli hemşerilerimizin her konuda her türlü yardımına koşmak için seve seve geledim.” Diyerek Aksaray sevdalısı bir bürokrat olarak bu ilin tanıtımına her yerde destek verip çalışması, gayret göstermesinden de öte, nerede bir Aksaraylı görse sahip çıkmak ve derdine derman olmak için çırpınan bir hemşehrimizi görmekten basın mensupları olarak son derece memnun kaldıkları da ifade edildi.
Basın buluşmalarının sonunda “Gazi Alperenler işe koyulun, Gayrı söze vakit az verilmeli. Birlikten kuvvet doğar  derler. Bizlerde birlikte olduğumuz müddetçe yapamayacağı hiçbir iş yok. Bizim hiçbir konuda hiçbir kimseyle tartışacak zamanımız yok, bizim yapacak çok işimiz var fethedeceğimiz çok gönül var.” Diyerek programa son noktayı koydu.

Abdulkadir AY-CEMİYET BASIN



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR