Aksaraylı Gazeteci Mehmet Emin Öztürk ten Önemli Açıklama

Aksaraylı Gazeteci Mehmet Emin Öztürk ten Önemli Açıklama

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Eskiden insanlar yüz yüze konuşuyormuş, şimdi de Face ? Face konuşuyor. Birinin birinde alacağımı kaldı, açıyor Facebook´u, sallıyor da, sallıyor. Biri şikayet mi etmiş, merayı açıyor ağzını yumuyor gözünü. 
Bazen bu tarz paylaşım yapan insanları görünce üzülüyorum. Çünkü bunu paylaşan insanlar, dediklerini deyip, stres attığını ve gereken yerlere mesaj gönderdiğini zannederken aslında kendini toplumda bitirmekten başka bir şeyde yapmıyorlar.
Çünkü sosyal medya, bugün 7´sinden 70´ine herkesin kullandığı, cirit attığı bir mecra olurken; bir taraftan da insanların kişisel problemlerinin çarşaf çarşaf dillere dolandığı yer haline geldi. sonuç mu? 

Bir kısım insan henüz sosyal medyanın gücünün farkında değil. Bugün bir insanı köşeye çekip, yüzüne bir sürü hakaret etsen genellikle birkaç bağrışmadan öteye gitmeyen, bir tartışmadan başka bir şey olmaz ama sosyal medyadan bunu yapınca binlerce kişi görüyor. Onların içerisinde de bunu sohbet malzemesi haline getirmekten zevk alan, konuştuğu lafın nereye gideceğini bilmeyen münafıklar olunca, oradan oraya, oradan oraya laf taşınıyor ve bir bin oluyor. Birde üzerine ?gazcılar? eklenince, iki kişinin belki de konuşarak halledeceği mesele büyüyüp gidiyor maalesef.
Yapmayın ne olur. Eğer bilmiyorsanız şu sosyal medya denen illeti kullanmayın. Sosyal medya insanların kendisini tatmin etmek için kullanacağı, kafasına göre sallayacağı, erkeklik taslayacağı ya da sert bir şekilde tartışacağı bir yer değil.
Bunlar problemleri iki katına çıkarmaktan öteye geçmiş, insanların canını sıkmaktan öteye geçmiş. Şimdi gencecik bir abimiz mezara gitti, gencecik bir kardeşimiz hapse gitti. Yazık değil mi bu insanların yaşanacaklarından çalınanlarına.
Yazık değil mi bu insanlara güvenip, hayatına devam eden çocuklara, kadınlara, akrabalara. Yazık vallahi yazık. Eskiden atalar bin düşün bir söyle demişler, sosyal medyaya bir şey yazarken de lütfen bini bırak bir defa düşünelim. Yazdıktan sonra olası sonuçları değerlendirelim, eğer problem varsa yüz yüze iletişimi deneyelim, emin olun sorunlar ancak böyle çözülür.

Tuz Gölü



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR