AKSARAYDA ŞEHİRLERARASI DOLANDIRICILIK

AKSARAYDA ŞEHİRLERARASI DOLANDIRICILIK

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Aksaray İli Merkez ilçesi Sevinçli köyünde G.T. isimli vadandaşın 1000 Sterlin,  4500 TL Nakit ve 25 gr’ lık 2 adet bileziğinin kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan kimliği belirsiz şahıslar tarafından alınmak suretiyle 29 Mart 2021 tarihinde dolandırıldığı ihbarı alan Jandarma ekipleri hemen harekete geçti. 

İhbarın İl Jandarma Komutanlığına bildirilmesini müteakip, konuya derhal reaksiyon gösterilerek İl Jandarma Komutanlığına bağlı unsurlar söz konusu bölgeye sevk edildi.Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yapılan araştırmada; siyah kapüşonlu montlu ve maskeli bir şahsın tespit edildiği, şahsın kimliğinin tespiti çalışmaları kapsamında olay yeri yakınında ve güzergah üzerinde bulunan (32) kameranın yaklaşık (4) saatlik kaydının alınarak incelemesi yapıldı.

Şüphelinin olay tarihinde Niğde ilinden Aksaray’a otobüs ile geldiği, Aksaray Şehirlerarası Otobüs Terminalinden ticari taksiye binerek Sevinçli Köyüne gittiği ve suçu işlediğinin tespit edilmesi üzerine şahsın takibine başlanılmış ve 04 Nisan 2021 günü Adana ilinden Sivas iline otobüste yolculuk yaptığı bilgisine ulaşılmasını müteakip Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilmiş ve icra edilen başarılı operasyon sonucunda şüpheli E.T yakalanarak gözaltına alındı.

 Cumhuriyet Savcılığından alınan talimat kapsamında gerekli tahkikatın tamamlanarak Şüpheli E.T 05 Nisan 2021 tarihinde Aksaray Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmiş ve adli makamlarca tutuklanmasını müteakip Aksaray Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR