AKSARAYDA MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİN İHTİYAÇLARINA YARDIM.!

AKSARAYDA MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİN İHTİYAÇLARINA YARDIM.!

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

AKSARAYDA MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİN İHTİYAÇLARINA YARDIM.!

Tarım ve hayvancılığın parlayan yıldızı Aksaray’da mevsimlik tarım işçilerinin ihtiyaçları gideriliyor.
Aksaray’da tarım sektörünün olmazsa olmazı olan mevsimlik tarım işçileri tarım arazilerinde çalışmalarını sürdürürken, Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarım işçilerini ziyaret ederek işçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Kent genelinde tarım arazilerini gezerek hem üretici hem de işçilerle görüşen Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, tarım işçileri ile görüşerek ihtiyaçları ve sıkıntıları hakkında bilgiler alıyor. Yapılan görüşmenin ardından tarım işçilerinin talepleri doğrultusunda tüm zaruri ihtiyaçları gideriliyor.
Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, “Mevsimlik tarım işçilerini ziyaret ettik. Tabi biliyorsunuz mevsimlik tarım işçileri üretimin olmazsa olmazlarından. Onların yaşam standartlarını ve refahlarını iyi seviyede tutmak amacıyla elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Bununla alakalı bakanlığımızın ve valiliğimizin talimatları doğrultusunda projeler yaptık. Geçen sene yaptığımız projeyle mevsimlik tarım işçilerimize tuvalet ve banyo ihtiyaçlarını karşıladık. Gerekli su ihtiyaçlarını da bulundukları il ve ilçe kapsamında karşılıyoruz. Amacımız onlar raht bir şekilde çalışsın, tarımsal üretime katkı sağlasın. Amacımız bu. Mevsimlik tarım işçilerimizi sürekli geziyoruz, sıkıntılarını soruyoruz. Bir sıkıntıları var mı, konaklamayla alakalı, su veya kendi sağlıklarıyla alakalı, tarımsal üretimle alakalı. Bu konuda kendilerinden bilgiler aldıktan sonra sıkıntıları varsa elimizden gelen gayreti gösterip çözmeye çalışıyoruz. Şu anda bir sıkıntı gözükmüyor. İlimizde tarımsal üretimde devam ediyor, ihtiyaçlarını da karşılıyoruz” dedi.
Mevsimlik tarım işçisi Ahmet Demir (20) ise, “İşe geliyoruz, çapa yapıyoruz, tarım işçisiyiz. Tarlaya geliyoruz, eve gidiyoruz. Tarım müdürlüğü ihtiyaçlarımızı gideriyor. Hiçbir sıkıntımız yok Allah’a şükür” ifadelerini kullandı.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR