AKSARAYDA ELEKTRİKLİ DİNAMO ÇALAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI.!

AKSARAYDA ELEKTRİKLİ DİNAMO ÇALAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI.!

Aksaray Haber,Salihler şehri gazetesi,Aksaray Haberleri

Aksaray'da 15 adet elektrikli dinamo motoru çalan 2 şahıs tutuklandı


Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

14.04.2022 tarihinde Aksaray Merkez Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren mermer işletmesi sahibi M.D. (1972-E) isimli şahıs Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığına müracaatta bulunarak (15) Adet elektrikli dinamo motoru ve (2) adet kamera kayıt cihazının çalındığını beyan ederek ihbarda bulundu.

İhbarın alınmasını müteakip derhal olaya reaksiyon gösteren Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olay yerinde ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin A.K. (2000-E), N.A. (1996-E), B.A. (2004-E) ve F.İ. (2004-E) isimli şahıs olduğu tespit etti.

Şüpheli şahıslar düzenlenen operasyonla Aksaray ili Gülağaç İlçesi mülki sınırları içerisinde gizlendikleri yerde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahıslar yapılan sorgulamada, çaldıkları malzemeleri Gülağaç İlçesinde hurdacılık yapan E.K. (1960-E) isimli şahsa sattıklarını beyan etmeleri üzerine E.K. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada çalınan malzemeler bulunarak tam ve eksiksiz olarak mağdura teslim edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden E.K isimli şahıs ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmış olup, diğer (4) şüpheli adli makamlara sevk edildi.

 Adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan A.K. (2000-E) ve N.A. (1996-E) adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, B.A. (2004-E) ve F.İ. (2004-E) isimli şahıslar ise tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edildi.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR