AKSARAYA İZMİR ELİ.!

AKSARAYA İZMİR ELİ.!

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Aksaray’da kısıtlı imkanlarla üst düzey hizmet vermek için çabalayan Yeşiltepe Beldesi’ne İzmir’den destek eli uzandı. 
CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ve Yeşiltepe Belde Belediye Başkanı Tahsin Çelik, Yeşiltepe’de yaşayan vatandaşların otobüs ihtiyacının çözülmesi için yaptıkları çalışmalarda CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den destek aldı. İzmir’de bir dizi ziyarette bulunan İl Başkanı Ertürk ve Belde Belediye Başkanı Çelik İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait ESHOT işletmesinde yenilenen belediye otobüsünü Aksaray’a getirdi. ESHOT Genel Müdürlüğünde yapılan devir teslim töreninin ardından yenilenmiş otobüs Yeşiltepe’ye gönderildi.
AKSARAY’A İKİNCİ OTOBÜS
Devir teslimin ardından İl Başkanı Ertürk ve Belde Belediye Başkanı Çelik İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’le bir araya gelerek kentin ihtiyaçlarını dile getirdi. Aksaray’a daha önce de otobüs desteğinde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Aksaray’a destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek vatandaşın ihtiyaçlarının elden gelen iyi şekilde karşılanması için belediyelerin birbirlerine destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini dile getirdi. Yeşiltepe’nin otobüs ihtiyacının karşılanmasının ardından vatandaşların talebi olan cenaze aracı ve süpürme aracı için de notlar alan Başkan Soyer “Anadolu’daki kardeşlerimize elimizden gelen desteği sürdüreceğiz” dedi.
“BÜYÜK BİR EKSİĞİ TAMAMLADI”
Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek “Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz kendi sınırlarını aşarak ülkenin dört bir yanındaki belde ve belediyelere ellerinden gelen yardımı yapıyor. Burada öğrendik ki parti ayrımı yapmaksınız Tunç Başkanım yardımları gerçekleştiriyor. Aksaray’a gönderdiğimiz otobüsümüz tamamiyle yenilenmiş ve hizmete hazır halde. Yeşiltepe’de büyük bir eksiği tamamlayacak. Kendisine ve ekibine destekleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
“TALEPLERİMİZİ İLETTİK YARDIMLAR SÜRECEK”
 
Yeşiltepe Belde Belediye Başkanı Tahsin Çelik ise “İzmir’de kardeş belediyeler sürecinde bir çok eksiğimize merhem olunmasını bekledik. Tunç Başkan’ıma nasip oldu. Yeşiltepe’nin önemli ihtiyaçları için taleplerimizi sorduklarında öncelik sırasına göre taleplerimizi ilettik. Biliyoruz ki karşılanması için imkanlarını seferber edecekler. Yeni otobüsümüz Yeşiltepeli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Desteklerin devamı gelecek” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: AKSARAYA İZMİR .!

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR