AKSARAY VALİSİ AYDOĞDUDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

AKSARAY VALİSİ AYDOĞDUDAN  ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Vali Hamza Aydoğdu'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

 Vali Hamza Aydoğdu  24 Kasım Öğretmenler Günü Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.Vali Aydoğdu yayınladığı kutlama mesajında; '
Mesleğini büyük bir özveriyle ifa eden, gelecek nesillerin yetişmesinde, değerlerin yarınlara aktarılmasında bir meşale gibi toplumları aydınlatan irfan ordusunun neferi olan kıymetli öğretmenim!
Sizler, öğretmenlik mesleğini yerine getirirken aynı zamanda bu ülkeye ve yeni nesillere adanmış bir hayatı da ifade etmektesiniz. Bu kutsal mesleğin temsilcileri olan sizler! Değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyük fedakârlığın timsali aynı zamanda insanlığa doğruyu, güzeli ve iyiyi öğreten; ilim ve irfanı kuşaktan kuşağa aktaran kutsal bir vazifenin neferisiniz.
Öğretmenim! Her çocuk senin engin yüreğinde yeşermeyi bekleyen bir tohum, senin ellerinde açmayı bekleyen bir gül, senin ışığınla aydınlanmayı bekleyen bir meşaledir ve sen öğretmenim o minik kalpleri bütün sevginle saran anavatanı aşk olan yüce gönülsün!
İstikbale güvenle bakan ve bu yolda fedakârca çalışan öğretmenim sizler, ülkemiz için daima umut ve dinamizm kaynağısınız! Bu nedenledir ki insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, dünyadaki gelişmelere bigâne kalmayan öğretmenlerimiz sayesinde güçlü Türkiye için güçlü nesiller yetişecek ve bu nesillerle varlığımızı ilelebet sürdüreceğiz. 
Unutmayalım ki, çocuklarımızı, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilen, milli ve manevi değerleri benimseyip özümsemiş, fertler olarak yetiştirmek, öğretmenlerimizin olduğu kadar hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu sorumluluğu paylaşarak bizde Valiliğimiz öncülüğünde başlattığımız “Karakter Eğitimi Projesi” ile geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın, sizlerin desteğini de alarak medeniyet ve kültürümüzün özünü oluşturan değerlerimizi benimseyen sorumluluk sahibi, merhametli, güvenilir, adaletli, sabırlı, cömert ve daha nice güzel sıfatlarla donatılmış karaktere sahip insanlar olmasını hedeflemekteyiz.
 En iyi yatırım insana olan yatırımdır düşüncesiyle başlattığımız bu projede maksadımız çocuklarımızın aslında var olan güzelliklerini azaltmadan daha da arttırarak özünü iyi ve güzel olan bütün vasıflarla süslemektir.  Eğitim-öğretim camiamızın bu özel gününde Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş olan öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, emekliye ayrılmış olsalar bile hayat öğretmenliğine devam eden büyüklerimiz ile görevi başındaki bütün öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR