AKSARAY VALİSİ AYDOĞDUDAN BAŞARILI SPORCULARA İLGİ

AKSARAY VALİSİ AYDOĞDUDAN BAŞARILI SPORCULARA İLGİ

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber


Vali Aydoğdu kota kazanan sporcuları elleriyle besledi
Korona Virüs (Covid-19) nedeniyle 2021’e ertelenen 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarına kota kazanan sporcuları ziyaret eden Vali Aydoğdu sporculara kendi elleriyle tatlı yedirerek çalışmaları yerinde izledi.Korona Virüs (Covid-19) nedeniyle 2021’e ertelenen 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarına Aksaray’dan 3 sporcu kota alarak yarışma şansı kazandı. 3 sporcu ertelenen Paralimpik Oyunlarına hazırlıklarını tüm hızıyla devam ettirirken, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sporcuları ziyaret ederek çalışmaları yerinde izledi. Burada sporcularla görüşen Vali Aydoğdu, sporculara kendi elleriyle tatlı yedirerek çalışmalarında başarılar diledi. Burada bir açıklama yapan Vali Aydoğdu, Aksaray olarak paralimpik spor alanında Türkiye'de bir ilke imza attıklarını belirterek, “Bir sporcumuz atıcılık, iki sporcumuz da judoda olimpiyat kotasına girdi. İnşallah Türkiye'mizi orada en iyi şekilde temsil edecekler. Sporcularımızı ziyaretimizde sohbet ve tebrik ettik. Aksaray'da ilk kez 3 sporcu kotaya girdi. Bu durum bizleri çok sevindirdi. İnşallah olimpiyatlarda başarıyla hem ülkemizi hem de Aksaray'ı temsil edecekler. Sporcularımızın bizlere madalya getireceğinden eminiz. Onların başarılı olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
2010 yılında dünya üçüncüsü olduğunu belirten ve Judo alanında kota kazanan Duygu Çete Erter, “Ulusal ve uluslararası çeşitli müsabakalarda birçok madalya kazandım. En büyük hedefim olimpiyat şampiyonu olabilmek. Bu sporu çok severek yapıyorum. Ülkemize madalya getirmek istiyorum” şeklinde konuştu. Atıcılık branşında kota elde eden Hakan Çevik ise, “Poligonda günlük çift antrenman yaparak hazırlıklarımız devam ediyor. Günde 3-4 saat çalışıyoruz. Olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Gönlümüz tabii ki altın madalyada. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Milli formayı giymek tarif edilemez bir duygu. 10 yıldır milli takımdayım. Hedefim inşallah altın madalyayı kazanıp milli marşımızı söyletmek olacak” ifadelerini kullandı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ise müdürlük olarak sporculara tüm imkanları sağladıklarını belirterek, "Aksaray ilimizden 2021’de yapılacak olan olimpiyat oyunlarına 3 branşta olimpiyat kotası alan sporcumuz var. Bu 3 sporcumuz Aksaray ilimizi ve ülkemizi Japonya’nın Tokyo kentinde yapılacak olan olimpiyat oyunlarında temsil edecekler. Biz burada gençlik ve spor il müdürlüğü olarak sporcularımıza her türlü imkanı verip olimpiyat oyunlarına en iyi şekilde hazırlanması için gerekli çalışmayı gösteriyoruz” dedi.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR