AKSARAY VALİSİ AYDOĞDU 6 AYI DEĞERLENDİRDİ.

AKSARAY VALİSİ AYDOĞDU 6 AYI DEĞERLENDİRDİ.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Sözlerine basına yapılan saldırıları eleştirerek ‘size uzanan her el bize uzanır’ diyerek başlayan vali Aydoğdu, şehirde birlik ve beraberlik içerisinde hizmet vermenin memnuniyetini dile getirdi. Turizm konusu ile başlayan vali Aydoğdu, komşumuz Nevşehir’den örnekler vererek, Nevşehir gelen turisti 1,5 gün tuttuklarını, 2 güne çıkarmayı hedeflediklerini hatırlatarak, Aksaray’ın turizm potansiyelini iyi kullanıp gelen konukları iki günden fazla bir süreçte tutabilceğini beyan etti. Bu konuda yeterli tesislerin olmadığına değinen vali Aydoğdu, “Nevşehir’de 500 beş yıldızlı konaklama yeri varken, Aksaray’ın en az 200 beş yıldızlı otel veya konaklama yerinin olması gerektiğinin altını çizdi. Dışardan gelen misafirlerin ağırlanmasında önce konaklama yeri ardından da nerede yemek yedirebilirim düşüncesinin hedefini bulması gerektiğine işaret ederek, turizmde potansiyelin olmasına rağmen, beklenen getirinin bu güne kadar alınamadığını bir kez daha vurguladı.

*Aksaray’da insanların birbirlerini çekemeyip yaşadığı şehri kötüleyen başka bir yer görmediğine dikkat çeken vali Aydoğdu, öncelikle bu durumun düzeltilmesi gerektiğini belirtti. Aksaray’ın bu kadar güzellikleri varken birbirleri ile uğraşmanın enerjisini boşa harcamak gibi bir şey olacağını ifade etti.

*Odasında oturup, kapılarını kapatan bir yönetici projilinin artık gerilerde kaldığına da değinen vali Aydoğdu, Sürekli araştıran, hareket halinde olan, gençleri dinleyen bir anlayışın içerdiği yönetici profili olması gerektiğini söyledi.

*Şehrin üniversite ile bütünleşmesi doğrultusunda tüm birim amirleri ile birlikte vali olarak üniversiteyi ziyaretlerinde ‘emrinizdeyiz’ demekten gocunmadıklarının altını çizen vali Hamza Aydoğdu, bu konuda oluşturulacak bir komisyon ile şehrin üniversite ile entegrasyonunun sağlanması için bütün imkanları seferber ettiklerini sözlerine ekledi. Ve kurumlar arası uyumlu çalışmanın başarıyı da beraberinde getireceği gerçeğini bir kez daha hatırlatmış oldu.

Pandemi sürecinede değinen vali Aydoğdu, aşıların Aksaray’a geldiğini duyurdu. 3. Fazın bitmesini bekliyoruz diyerek Hes koduna göre aşıların dağıtılacağını söyledi. Aşıların Aile Hekimleri başta olmak üzere devlet ve özel hastanelerden randevu almak şartı ile yapılacağıda verilen bilgiler arasında yer aldı. Gelecek haftadan itibaren aşılamanın Aksaray’da başlayacağı müjdesi de verildi.

Yeniaksaray



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR