AKSARAY SAĞLIK İL MÜDÜRÜ ANNE VE BABASINA AŞI YAPTI.!

AKSARAY SAĞLIK İL MÜDÜRÜ ANNE VE BABASINA AŞI YAPTI.!

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

AKSARAY SAĞLIK İL MÜDÜRÜ ANNE VE BABASINA AŞI YAPTI.!

Sağlık müdürü önce kendi aşı oldu, sonra anne ve babasına aşı yaptı

Korona virüsle etkin bir mücadelenin sergilendiği Aksaray’da sağlık çalışanları ve 50 yaş üzeri vatandaşlar için gelen 3. doz aşıların da yapılmasına başlanıldı. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ 3. doz aşısını aşı çadırında yaptırırken, babası Faruk Yeşildağ (77) ve annesi Nuran Yeşildağ’ın (69) 3. doz aşısını da kendi elleriyle vurdu.
Burada bir açıklama yapan Sağlık Müdürü Yeşildağ, aşılamaların tüm hızıyla devam ettiğinin altını çizerek, “Bakanlığımızın talimatı ile aşı kampanyamız son hızıyla devam ediyor. Bildiğiniz gibi aile hekimlerimiz de hastanelerimizde aşılarımızı yapmaya devam ediyorduk. Hükümet meydanında aşı merkezlerimizi açtık. Aynı zamanda alış veriş merkezlerinde de aşı merkezleri açtık. Biz sağlık çalışanları ve 50 yaş üzeri için 34. doz aşı gelmişti. Ben, annem, babam ve eşimde aşılarımızı vurunduk. Biz buradan bütün Aksaraylılarımıza ve tüm vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Lütfen gelsinler, aşılarını vurulsunlar ve bu pandemi sürecini hep beraber bitirelim. Tabi bilim kurulumuz ve Sağlık Bakanlığımızın talimatı ile 50 yaş üzeri ve sağlık çalışanlarından başlamak üzere 3. doz aşılamaya başladık. Burada hem ortaya çıkan varyantlar var. En son delta varyantı var Hindistan’dan gelen. Biz 3. doz aşılarımızı özellikle sağlık çalışanları ve risk gurubunda olan 50 yaş üzerlerine 3. doz aşılanmasını öneriyoruz ve kendimizde bu aşılarımızı yaptırdık. 3. doz aşılarla beraber oluşan antikor seviyesi yüksekliğiyle bu pandemi sürecini daha iyi atlatacağımızı düşünüyorum” dedi.
Sağlık Müdürünün babası Faruk Yeşildağ ise oğlu tarafından 3. doz aşısının yapıldığını belirterek, “Oğlumuz tarafından aşımız vurundu. Sağlık Bakanlığına, tüm çalışan personele teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” diye konuştu. Anne Nuran Yeşildağ ise, “Oğlum ile gurur duyuyorum. Bütün sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum, iyi olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR