AKSARAY OTO PAZARINA İLGİ.!

AKSARAY OTO PAZARINA İLGİ.!

Aksaray Haber,Salihler şehri gazetesi,Aksaray Haberleri

Aksaray’da ikinci el araç almak isteyen vatandaşlar hafta sonu oto pazarına çıktı. Hem gönüllerine hem de ceplerine uygun araç arayan birçok vatandaş gezdikleri oto pazarından elleri boş döndü. Yükselen araç fiyatları vatandaşları düşündürürken, araçları inceleyen vatandaşlar sadece fiyatları sormakla kaldı. 5 ay öncesine kadar sıfır kilometre araçların piyasada olmaması nedeniyle ikinci el araç fiyatlarında görülen artışın sabit kaldığına, fiyatların düşmediğine dikkat çeken vatandaşlar kimsenin araç alamadığını söyledi. Son günlerde yayılan ikinci el piyasasında büyük düşüş olacak haberleri de araç sahibi olacakların yüzünü güldüremedi. Vatandaşlar sattıkları aracın alacakları araç fiyatını karşılamadığına ve birçok insanın araç bile alamadığından yakındı.
Galerici Sait Baylan (60), piyasada durgunluk yaşandığını ve alım satımın tamamen durduğunu belirterek, “Fiyatlar durgun. Kar yağdığından piyasa kırgın. Fiyatlarda yine iniş diye bir şey yok, alıp satan yok, böylece devam eder. Önceden iyiydi. 2 ay önce iyiydi ama şuan için alıp satan yok, hiç artış görmedim, bilmiyorum. Ne alan var ne satan var her şey olduğu gibi duruyor” dedi.
Araç almak ve piyasayı incelemek için oto pazarına gelen Ferdi Çıtanak (34) ise “Piyasa çok karışık, şimdi aldığını satıyorsun ama geri alamıyorsun. 2005 model araç eskiden 35 bin liraydı, şimdi 135 bin liradan aşağı alamıyorsun. Piyasa karışık, dolar, mazot her şey pahalı şuan. Şimdi 2000 model arabaya 100 bin lira para istiyor. Artık araba almak falan mazi oldu” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: AKSARAY PAZARINA .!

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR