AKSARAY ÖNDER İMAM HATİPLİLER DERNEĞİNDEN KİTAP DAĞITIM ETKİNLİĞİ YAPILDI

AKSARAY ÖNDER İMAM HATİPLİLER DERNEĞİNDEN   KİTAP DAĞITIM ETKİNLİĞİ YAPILDI

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Önder İmam Hatipliler Derneğinden Eğitime 23 Bin Kaynak Kitap Desteği

  Önder İmamhatipliler Derneği İlimizde bulunan İmamhatip Okullarının tamamına tüm derslerden kaynak kitap desteğinde bulundu.
  Konuyla ilgili Aksaray Önder Başkanı Kuddusi BAKAR şu açıklamalarda bulundu; İlimizde bulunan 28 İmamhatip Okulumuzun tamamının eğitimine destek amacıyla kaynak kitap desteğinde bulunduk.
  Yaklaşık beş yıldır yürütmekte olduğumuz kaynak kitap desteğimizi geçmiş yıllarda sadece lise düzeyinde yapmakta idik. Bu yıl çıtayı yükselterek İlimizdeki İmamhatip Ortaokullarımızın 8. sınıf öğrencilerinin tamamına tüm derslerden Sınav Yayınlarının LGS’ye hazırlık kitaplarını ve İlimizdeki İmamhatip Liselerimizin 12. Sınıf öğrencilerinin tamamına tüm derslerden yine Sınav Yayınlarının Üniversiteye hazırlık kitaplarını,toplamda 23 bin kitabı Okul Müdürlerimiz aracılığıyla takdim ettik.
  Pandemi sürecinde yapmış olduğumuz bu çalışmanın çocuklarımızın akademik başarısına ciddi katkı sağlayacağını ümit ediyorum.En güzel yatırım geleceğimizi emanet edeceğimiz Gençliğe yapılan yatırımdır.Onlar için ne yapsak azdır.
  Z kuşağı diye nitelendirdiğimiz gençlerle ilgilenmek/hemhal olmak/farklı metodlarla onları motive etmek bizim vazifemizdir.Unutmayalım “biz nasıl yaşarsak onlarda öyle yaşar.”
  Pandemi süreci hem sağlığımızı hem de ekonomimizi ciddi şekilde etkilemektedir. Yapmış olduğumuz bu çalışma Velî’lerimizi de kaynak kitap için harcama yapmaktan kurtarmış olacaktır.Okullarımıza/veli ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor başarılar diliyorum.
  
  Bu vesileyle kitap dağıtım programımıza katılarak bizleri onurlandıran İl Milli Eğitim Müdürümüz sn. Hacı Ömer Kartal’a,Din Öğretimi Şube Müdürümüz İbrahim Demirtaş’a,İlçe Şube Müdürlerimize,İmamhatip Okul Müdürlerimize,Eğitime Destek Platformu Başkanımız sn.Yusuf Kaya’ya,STK Başkanlarımıza ayrıca evsahipliğinden dolayı Anadolu İmamhatip Lisesi Okul Müdürü Yasin Sır Hocama/ekibine şahsım ve İmamhatip Camiamız adına teşekkür ederim.
  Ayrıca desteklerinden dolayı ÖNDER Genel Başkanımız sn. Kamber Çal’a şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR