AKSARAY MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİNDEN ANLAMLI JEST

AKSARAY MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİNDEN ANLAMLI JEST

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

AKSARAY MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİNDEN ANLAMLI JEST

Aksaray Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Güneş, yaptığı açıklama da;

Göreve geldiğimiz günden ,bugüne kadar, gücümüz ve imkanımız doğrultusunda, maddi ve manevi olarak devletimizin, şehrimizin  her kurum ve kuruluşuna desteklerde bulunduk bulunmaya da devam ediyoruz.

Devlet bünyesindeki her bir kurumun vazifesi, düzenin sağlanması için eşit derecede önemlidir. Bunların içerisinde sağlık kurumlarının işleyişteki kıymetini  özellikle şu an  içerisinde bulunduğumuz pandemi süresi dolayısıyla hep birliktedaha fazla anlamış bulunmaktayız. Ülkemizde 112 Acil Servis yoğun stres ve iş yükünün fazlaca etkin olduğu birimlerin başında gelmektedir.

Koronavirüs salgınıyla mücadelede aktif bir şekilde yer alan 112 Acil Servis çalışanları sorumluluklarının farkında olarak fedakarca görev yapmaya devam ediyorlar. Yeri geldiğinde evlerine gidemeyen, kendilerini 7/24 izole etmek zorunda kalan sağlık personelleri hepimiz kadar normal sosyal hayatlarına dönebilmenin mücadelesini veriyor. Ekipler  gün boyu görevli oldukları istasyonlarda bekleyip 112 Acil Yardım Hattı’na yapılan yardım çağrılarını titizlikle ele alıp gerçek yardım sahiplerine ulaşmak için zamanla yarışıyorlar. Bu nedenle çalışanlarının özverili olmasını gerektiren bir çalışma temposuna sahipler.

Bizler de şehrimizde görevlerini yürüten 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarına bu zorlu süreçte görevlerini yerine getirirken elimizden geldiğince istekleri doğrultusunda, destekte bulunmak istedik. Çalışma ortamlarının konforunu arttırabilmek niyetiyle Çağrı Merkez’inin ihtiyaçları doğrultusunda Beyaz Eşya, Televizyon ve Bilgisayarlar temin ederek onlara “Her Daim Yanınızdayız” dedik ve moral verdik. Hem fiziksel hem mental anlamda bugünlerde üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam ederlerken onlara destek vermiş olmanın iç rahatlığını paylaşıyoruz. Bu süreçte yanımızda olan ; Aksaray İl Sağlık Müdürü  Sayın Kerim Yeşildağ’a ve 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Fatih Çelik’e canı gönülden teşekkür ediyoruz.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR