Aksaray Milletvekili Erel.Anne Sevgisi, Sevgilerin En Büyüğü, En Kıymetlisidir.

Aksaray Milletvekili Erel.Anne Sevgisi, Sevgilerin En Büyüğü, En Kıymetlisidir.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir

Dünyanın her yerinde, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm anneler yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlarımıza ışık tutmaktadırlar. Annelerimiz koşulsuz sabır ve fedakârlıklarıyla hepimiz için birer koruyucu, birer rehber, birer öğretmendir. Onlara ne kadar minnet duysak azdır. Çocuklarımızı sabırlı, şefkatli, adaletli ve merhametli gönül tezgâhında ilmek ilmek dokuyan, hayata hazırlayan, yılmadan yıkılmadan dimdik yürümelerini sağlayan annelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum"

Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin beklentisi ise sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır. Annelerin istediği tek şey hatırlanmak, çocuklarını sadece ihtiyaç duyduğu zamanlarda değil, her an yanlarında görmektir. Dolayısıyla Anneler Günü, annelerimize verdiğimiz değeri, duyduğumuz sevgiyi ve yalnız olmadıklarını göstermek için önemli bir fırsattır.

Bu sene ki anneler günümüzde, maalesef dünyayı etkisi altına alan Korona Virüsü sebebiyle buruk ve her zamankinden daha farklı geçirmekte olsak ta annelerimizin sıcaklığı ve sevgisi şüphesiz biz nerede olursak olalım gönüllerimizi ısıtacaktır. Özellikle annelerimizin bu mutlu ve özel günlerinde, evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü en derinden bir kez daha yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimizin de her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurgulayıp kendilerine en derin minnet ve şükranlarımı sunuyorum. O Anneler; yüreğimizde sonsuza kadar yaşayacak olan kahraman şehitlerimizin bizlere emanetidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; hayatın tüm güzelliklerine layık olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştirip, hayat boyu yol göstericimiz, baş tacımız olan ve anne olmanın en mukaddes gururunu taşıyan başta Şehit annelerimiz olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize de Allah'tan rahmet dileyerek, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

                                                                                           Av.Ayhan EREL

                                                                                       AKSARAY MİLLETVEKİLİ



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR