Tarih: 20.01.2021 22:05

AKSARAY MİLLETVEKİLİ EREL " VATANDAŞ GEÇİNEMİYORUZ " DİYOR.

Facebook Twitter Linked-in

Milletvekili Erel herkesin dilinde aynı ifade, geçinemiyoruz dedi

 Aksaray’da vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, “Herkesin dilinde aynı ifade, ‘geçinemiyoruz.’ Çiftçi kardeşlerimizin uçan kuşa borcu var. Üretici, ürettiğinin karşılığını alamamaktan, vatandaş iş bulamamaktan dertli” dedi.

 Pandemi ve kış koşulları altında zor şartlarda çalışmalarına devam eden İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, şehrin farklı noktalarında ziyaretler gerçekleştirdi. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile bir araya gelen Milletvekili Erel’e gezilerinde İYİ Parti İl yöneticileri eşlik etti. Erel, Ihlara Kasabası’nda pazarcı esnafı ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

“BUGÜN SESİ OLDUĞUMUZ HALKIN, O GÜN ÇARESİ OLACAĞIZ”

 Programının ardından yazılı bir açıklama yaparak esnafın ve vatandaşın sorunlarına değinen Erel, “İl yönetici arkadaşlarımızla Sn. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’yu ziyaret etti. Aksaray hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendisine ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür ederiz. Ayrıca programımız kapsamında Ihlara kasabasında esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek dertlerine ortak olduk. Herkesin dilinde aynı ifade, ‘geçinemiyoruz.’ Çiftçi kardeşlerimizin uçan kuşa borcu var. Üretici, ürettiğinin karşılığını alamamaktan, vatandaş iş bulamamaktan dertli. Tüm bu sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması gerekiyor. İnşallah ilk seçimlerde iktidara gelecek ve bugün sesi olduğumuz halkın, o gün çaresi olacağız” dedi.

ŞEHİT EVİ ZİYARET EDİLDİ

 Ziyaretler sırasında Aksaray’ın şehidi Ali Aygün’ün Camiliören Köyü’nde bulunan ailesi de ziyaret edildi. Burada şehit yakınları ile sohbet eden Erel, şehit Ali Aygün için Allah’tan rahmet diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —