Aksaray Hentbol Takımımız İlk Yarıyı Kapattı.

Aksaray Hentbol Takımımız İlk Yarıyı Kapattı.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Hafta sonu oynanan Türkiye Kupası Grup maçları sonrası Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde 2020-21 Sezonunun ilk devresi sona erdi. AksaraySpor, kendi alt yapısından yetiştirdiği, çoğunluğu Spor Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilerden oluşan çok genç bir kadroyla lige başladı. Geçmiş dönemden sadece kaptan Esra Kara, tecrübeli oyuncu olarak kadroda yer aldı.

Kulüp Başkanı Gamze Çelik’in göreve başladığı zaman, transfer döneminin bitmiş olmasından dolayı kadroya takviye yapılamadı. Süper Ligde yaş ortalaması 17.5 olarak, en genç kadro ligde kalmak için alınabilecek puanlar için mücadele etti.  Baş Antrenör Muhiddin Kılınç, ilk devre ile ilgili yaptığı değerlendirmede: ‘’ İlk devre bizim açımızdan zorlu geçti. Transfer yapamadan tamamen alt yapımızdan yetişen oyuncularımız ile, çok dar bir kadro ile ligi oynadık. Rotasyonun olmaması bizi en çok zorlayan faktör oldu. Ligdeki takımların durumuna göre Elazığ SYSK ve Sivas Bld.Spor maçlarını kendimize hedef maç koyup, Anadolu Üniversitesi SK ve Konyaaltı Bld.Spor maçlarını da puan çıkarabileceğimiz maçlar olarak belirledik. Hedef maçları kazanarak 4 puan topladık. Diğer iki maçı iyi oynamamıza rağmen rotasyon sıkıntısını maç sonlarında yaşayarak kazanamadık. Genç kadro ile yapabileceklerimizi yaptığımızı düşünüyorum. Çok önemli tecrübe kazandık. Kaybettiğimiz maçlarda aslında çok şey kazandık. Ligin 2.devresi yapılacak takviyelerle ligde kalacağız. Bunun planlamasını en kısa sürede yapacağız dedi.

Omuzlarına çok önemli bir yük alan Takımın genç Kulüp Başkanı Av. Gamze ÇELİK de ilk devre ve transfer ile ilgili yaptığı açıklamada: ’’Göreve sezon başladıktan sonra başladık. Kısa zamanda takımımızı tanıma fırsatı buldum. Alt yapımızdan gelen oyucularımız ile gurur duyuyoruz. Ligin ilk devresinde kızlarımız görevini yaptı. Bu sezon ligde kalmak için transfer döneminde gereken çalışmaları yapacağız. 

Süper Ligin 2.devresi 30 Ocak’ta başlayacak. Takımımız, 2.devre hazırlıklarına 7 Ocak’tan itibaren yapacağı antrenmanlar ile başlayacak.

Sporanadolu-Ersin Arslan



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR