AKSARAY ESKİLE YENİ PROJE

AKSARAY ESKİLE YENİ PROJE

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Eskil Belediyesi'nin 22 Milyon Bedelli projesinin Startı verildi!

 

Aksaray Eskil İlçesi Belediye Başkanı Necati Belgemen 22 milyon Bedelli Kapalı otopark,yeni belediye binası ve Tuz Gölü karşılama merkezi ve Butik otel projesinin ihalesinin yapıldığını ve kısa sürede inşaat çalışmalarının başlayacağını ifade etti.Belediye Başkanı Necati Belgemen,"Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Yaklaşık 22 milyon türk lirasına mal olacak iki projemizi ihale ettik.
Geçmişten bugüne Eskil’in birçok eksiği vardı bunları tamamlamak bize nasip oldu. Halkımızın teveccühü ile yatırımlarımıza devam ediyoruz. Verdiğimiz tüm sözleri tutuyoruz. Bu sadece Belediye değil,üç proje birlikte ikincisi iş yerleri dükkanlar,üçünçüsü kapalı otopark.İlçemiz gelişiyor park sıkıntısı var, yer altına inmemiz gerekmektedir. Bu proje 14 milyon 300  bin liraya  mal oluyor. Bu proje için belediyemizden hiç para çıkmıyor.Buraya yapmamızın sebebi, başka yere yapmış olsak dükkanları satamayız otopark da en uygun yer hesabı kitabı çok yapıldı ya değilse biz bu hizmeti yapamazdık inşaatımız 1.5 yılda tamamlanacak inşallah"dedi.
Belgemen,"09.02.2021 tarihinde ise Tuz Gölü Karşılama Merkezi ve Butik Otel Projesinin ihalesini yaptık. İlçe ve bölge turizmine büyük katkı sağlayacağına inandığımız Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ortaklaşa yaptığımız çalışmayla birlikte İlçemizde Tuz Gölüne düzensiz ulaşımı önlemek amacıyla bir proje geliştirdik. Proje içerisinde İlçemize gelecek misafirlerimizi ağırlayacağız Karşılama Merkezi ile Butik Otel projemiz tamamlayarak 8 milyon türk lirasına ihale ettik. İhalemiz sonuçlanır sonuçlanmaz söz konusu projemizde inşaat çalışmalarına başlayacağız. 

Bu projemizde cüzi bir harcama yapacağız. Çevre ve şehircilik bakanlığı tarafından çoğu finanse edilecek. Sayın Valimizde söz konusu projeyi çok önemsiyor. Bu imkanı bize sağlayan sayın bakanımız Murat kurum, Sayın Valimiz Hamza Aydoğdu,sayın Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu,AK Parti  il Başkanımız Hüseyin Altınsoy, ilçe Başkanımız sn Ali Mutlu'ya, Meclis üyeleriimize Belediye personelimize ve  halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 
Sizlere söz vermiştik, hizmete susayan ilçemizi hizmetlere kavuşturacağız. şantiyeye dönüştüreceğiz diye.İlçenin dört bir yanından hizmetler yükseliyor.Allah' ın izniyle daha çok hizmetler yapacağız bekleyin görün inşallah"dedi.

Savaş Yılmaz



Anahtar Kelimeler: AKSARAY ESKİLE PROJE

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR