AKSARAY EMNİYETİNDEN OPERASYON.5 KİŞİ TUTUKLANDI.

AKSARAY EMNİYETİNDEN OPERASYON.5 KİŞİ TUTUKLANDI.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Emniyet Müdürlüğünce, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Aksaray genelinde uyuşturucu madde satan şahıslara karşı eş zamanlı operasyon yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin sokak çalışmalarında bazı şahısların ellerindeki uyuşturucu maddeleri, ilimizin çeşitli noktalarında, whatsapp vb. haberleşme programlarını kullanarak gizlilik içerisinde buluştukları ve bu maddeleri sattıkları belirlendi. Şüpheliler titiz bir çalışma ile takibinin ardından, uyuşturucu madde sakladıkları yerler şüpheliler izlenerek tespit edilmiş, akşam saatlerinde eş zamanlı olarak tespit edilen 5 ikamet ve 3 işyerine girilerek Narkotik köpeği BİXİ ile arama yapıldı. Yapılan aramalarda uyuşturucu satıcıların uyuşturucu satışında uyuşturucu tartımı yaptıkları hassas teraziler, 850,74 gr sentetik kannabinoid maddesi, 8.000 gr sentetik kannabinoid yapımında kullanılan tütün, 5 lt Sentetik kannabinoid maddesi yapımında kullanılan aseton maddesi, 2,49 gr eroin maddesi, 4,36 gram metamfetamin maddesi, 19,26 gram esrar maddesi ve 16 adet ekstasy hap ele geçirildi.  Yapılan operasyonlarda ayrıca bir adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait fişekler ele geçirildi.

       Operasyon sonucu gözaltına alınan B.T(33), M.K.Ö(27), H.Ş(21), A.T(20) ve H.H.M(23) isimli 5 uyuşturucu satıcısı (torbacı) şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Aksaray Kapalı Ceza İnfaz kurumuna edilirken, bu şahıslardan uyuşturucu madde satın alan üç şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

Yeniaksaray



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR