AKSARAY ECZACILAR ODASINDAN MUTASYONLU VİRÜS UYARISI.

AKSARAY ECZACILAR ODASINDAN MUTASYONLU VİRÜS UYARISI.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Aksaray Eczacılar Odası Başkanı Fatih Özçiftçi, son günlerde hızla yayılan mutasyonlu virüs konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu. Özçiftçi, ayrıca pandemi döneminde en yakın eczane ve nöbetçi eczane noktasında kullanıcılara kolaylık sağlayan ‘Eczanem Nerede’ uygulamasının da vatandaşlar tarafından aktif bir şekilde kullanıldığını söyledi.
Mutasyonlu virüsün hızlı bir şekilde yayıldığını aktaran Başkan Fatih Özçiftçi, “Aksaray olarak pandemi döneminde 2 pik geçirdik ve şimdi mutasyonlu virüs ile birlikte 3’üncü dalga ile mücadele ediyoruz. Bu konuda halkımızı daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Bu dönemde en büyük koruyucumuz olan maske, mesafe ve temizliğe daha çok dikkat etmemiz lazım” dedi. Gazete olarak temennimiz ,Aksarayın bir an önce önce Turuncuya geçmesi dileğimiz.Daha sonrada inşallah Maviye geçeriz.Esnaflarımızın zor durumda olmasından herkes kadar sorumluyuz. Bakan Fahrettin Kocada dün yaptığı açıklamada vaka sayılarını belirtmişti.

Sağlık Bakanı Koca, 27 Şubat-5 Mart haftasında illere göre 100 bin nüfusa düşen COVID-19 vaka sayısının güncel haritasını paylaştı.

İllere göre haftalık COVID-19 vaka sayısı her 100 bin kişide Aksaray'da 140.89 İstanbul'da 111,57, Ankara'da 54,83, İzmir'de 66,47 oldu.

Sağlık Bakanı Koca: "Kontrollü normalleşme için illerimizin 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayılarını içeren insidans haritasının güncel hali ektedir. Yüksek riskli illerimiz risklerini düşürmek için daha tedbirli olmalı. Normalleşme kontrollü gerçekleşmeli" dedi.

Eğemen



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR