Aksaray da Salgına Karşı Tedbirli Spor

Aksaray da Salgına Karşı Tedbirli Spor

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Aksaray’da meslek hayallerine kavuşmak için antrenmanlar yapan öğrenciler korona virüse karşı alınan sağlık tedbirleri kapsamında açık havada eğitim alıyor.
Aksaray’da beden eğitimi öğretmenliği, subaylık ve polislik gibi meslek hayali olan öğrencilerin mülakatlarla alınacakları okullar aldığı eğitimler korona virüs önlemleri kapsamında sürdürülüyor. Onlarca gencin katıldığı kursta korona virüs süreci göz önünde bulundurularak, sağlık açısından önlemler alınıyor. Hayallerindeki mesleğe sahip olmak isteyen öğrencilerin ateşleri ölçülüyor, elleri dezenfekte ediliyor ve maskeleri takıldıktan sonra sosyal mesafe ile sportif faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Hayallerine kavuşmak için ter döküyorlar
Hayalinin beden eğitimi öğretmenliği olduğunu dile getiren Mustafa Uğur Kaş, “Beden eğitimi öğretmenliğine hazırlanıyorum. Hayalimdeki mesleğin bu olduğunu düşünüyorum. Burada doğal ortamımızda pandemi sürecinde maskelerimiz dağıtılmış, dezenfektelerimiz yapılmış bir şekilde sosyal mesafeye uyarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah tüm resmi işlemlerimizi hocalarımızla birlikte halledeceğiz. Hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. Edanur Baştuğ ise, “Hedefim BESYO’dur. 4 yıldır BESYO için çalışıyorum. Öğretmenlerimden ilham aldığım için bu hedefi seçtim. Bu kursun güvenli ve hedeflerime ulaştıracağına inandığım için bu kurstayım” diye konuştu. Hedefinin başarılı olup polis üniforması giymek olduğunu belirten Mücahit Yen, ise, “Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi mezunuyum. POMEM kursuna hazırlanıyorum. Pandemi süreci nedeniyle çalışmalarımızı doğal ortamda kurallara uygun bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Şanlı Emniyet Müdürlüğünde görev almak” şeklinde konuştu.“Kapalı ortamları tercih etmiyoruz”
Hazırlık Kursu antrenörü Mehmet Ali Savaş, Korona virüs önlemleri kapsamında dezenfekte ve sosyal mesafeye dikkat ederek, “Sağlık açısından önlem ve tedbirlerle çalışmalarımıza başladık. Özellikle açık ortamları tercih ediyoruz. Kapalı ortamları şuan için tercih etmiyoruz. Belirli bir süre bu şekilde açık ortamda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz bu süreç içerisinde 14 yıl boyunca Aksaray’da BESYO hazırlık olsun, subaylık, polislik, bu düzeydeki öğrencileri hazırlayıp amaçları doğrultusunda hedeflerin ulaştırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.



Anahtar Kelimeler: Aksaray Salgına Karşı Tedbirli

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR