AKSARAY BELEDİYESİNDEN “EVDE KALANLARA” MORAL KONSERİ DEVAM EDİYOR.

AKSARAY BELEDİYESİNDEN “EVDE KALANLARA” MORAL KONSERİ DEVAM EDİYOR.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Aksaray Belediyesi, Korona virüs nedeniyle evlerinde kalanlar vatandaşlara moral vermek için kamyonet kasasından mobil konser programı düzenledi. Hafta sonu merkeze bağlı köy ve kasabalara giden Aksaray Belediyesi gezici konser aracı, kostümlü çizgi film kahramanlarıyla çocuklara keyifli dakikalar yaşattı.

Aksaray Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle Cuma günü başlayarak Pazartesi sabahı son bulan sokağa çıkma kısıtlamasında merkeze bağlı köy ve kasabalarda evlerinde kalan vatandaşlara konser verdi. Aksaray Belediyesi müzik ekibinin düzenlediği gezici konser programında en çok ilgiyi kamyonet kasasında çocuklar hediyeler dağıtan kostümlü çizgi film kahramanları gördü. Kamyon kasasından eğlenceli müzik ve şarkılardan oluşan konserde, kostümlü çizgi film kahramanları çocukları eğlendirdi.

Gezici konser aracı hafta sonu ilk gün Sağlık Kasabası, Akhisar, Yuva, Karaören, Kargın, Helvadere, Koçpınar, Elmacık, Karataş, Bağlıköy ve Gözlükuyu köylerine uğradı.

Mobil konser aracı ikinci gün ise Ataköy, Yapılcan, Kutlu, Darıhüyük, Yenikent, Ulukışla Tolu, Hatipağa Tolu, Kazıcık Tolu, Seleciköse, Hırkatol, İsmailağa Tolu ve Yeşilova Beldesine uğrak verdi.

Kamyonet kasasından vatandaşlara “Evde Kal”, “Maskeni Tak”, “Mesafeni Koru” mesajları verilirken kısıtlamaya uyarak hafta sonu evlerinden çıkmayan vatandaşlar, konsere alkışlarla eşlik etti. Kamyonet kasasındaki çizgi film kahramanları, gittikleri köylerde çocuklara oyuncak araba ve bebeklerle, kitap, puzzle, top ve balonlar hediye ettiler. Çocuklar çizgi film kahramanlarıyla hatıra fotoğrafı ç



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR