AKSARAY BELEDİYESİ MADDİ DESTEK PAKETİ KAPSAMINI GENİŞLETTİ

AKSARAY BELEDİYESİ MADDİ DESTEK PAKETİ KAPSAMINI GENİŞLETTİ

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Aksaray Belediyesi Ek destek paketi ile; Berber,Kuaför,İnternet Kafe,Halı Saha Hamam,Spor & Fitness İşletmecisi esnaflarımıza 1.000 TL maddi destek verecek

Geçtiğimiz günlerde Aksaray Belediyesi tarafından açıklanan destek paketinden, salgın sürecinde İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge ile kapatılan kahvehane, kıraathane, çay ocağı, okul kantini, kafe ve kafeterya işletmecisi esnaflar yararlanacaktı. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in açıkladığı yeni ek destek paketi ile bu kapsam genişletildi. Yeni ek destek paketinden ise salgından etkilenen berber, kuaför, internetkafe, hamam, spor ve fitness salonu işletmecisi esnaflar faydalanacak.

Aksaray Belediyesi tarafından sağlanacak destek paketinden, salgın sürecinde İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge ile kapatılan kahvehane, kıraathane, çay ocağı, okul kantini, kafe ve kafeterya işleten esnaflarının yanısıra Berber,Kuaför,İnternet Kafe,Halı Saha Hamam,Spor & Fitness  İşletmecisi de faydalanacak.

Destek paketinden yararlanmak isteyen esnaflara Aksaray Belediyesi’ne ait 444 55 68 numaralı telefondan bilgi verilecek. Kahvehane,kıraathane,çay ocağı,okul kantini,kafe ve kafeterya işleten esnaflar  14 Aralık ve 25 Aralık tarihleri arası,Berber,Kuaför,İnternet Kafe,Halı Saha Hamam,Spor & Fitness  İşletmecisi esnaflar 22 - 30 Aralık tarihleri arasında Aksaray Belediyesine bağlı Sosyal yardım işleri   Müdürlüğüne başvuru yapabilecek.

Başvuru yapacak kişinin başvuru esnasında  iş yeri ruhsatının fotokopisini, vergi levhası fotokopisini, kimlik fotokopisini ve banka hesabı veya iban numarasını gösteren belgeyi ibraz etmeleri gerekiyor.Pandemi sürecinde iş yeri kapatılan esnaflara yönelik başlatılan nakdi destek hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Pandemi sürecinde toplum olarak zor günler geçiriyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve salgının yayılımını azaltmak adına maske üretimi ve dağıtımından dezenfekte çalışmalarına kadar birçok çalışma gerçekleştirdik. Bu süreçte ekonomik olarak olumsuz etkilenen esnaflarımız oldu. Salgının ekonomik olumsuzluklarını ortadan kaldırmak ve esnaflarımızı bir nebze olsun rahatlatmak adına genelge ile kapanan kahvehane, kıraathane, çay ocağı, okul kantini, kafe,kafeterya,Berber,Kuaför,İnternet Kafe,Halı Saha Hamam,Spor & Fitness  İşletmecisi gibi işletme sahiplerine 1000’er TL nakdi destek sağlayacağız. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR