AKSARAY BELEDİYESİ ALTYAPIYI ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR.

AKSARAY BELEDİYESİ  ALTYAPIYI  ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Aksaray Belediyesi Alt Yapı Çalışmasını Sürdürüyor

Aksaray Belediyesi, şehrin altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile birlikte şehir genelinde başlatılan altyapıyı iyileştirme ve eksiklerin giderilmesine yönelik çalışmalar hız kesmeden sürdürülüyor.

İklim koşullarının sahada çalışmaya elverişli olması ile başlanılan altyapı çalışmalarında kanalizasyonu olmayan bölgelere yeni kanalizasyon çalışmaları, şehrin muhtelif yerlerine yeni yağmur suyu şebeke hattı, ömrünü tamamlamış içme suyu asbest borularının yeni nesil borularla değiştirilmesi ve yeni içme suyu şebeke hattı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aksaray Belediyesi ekipleri, son olarak Taşpazar Mahallesi eski perşembe pazarı bölgesine Q400’lük korige boru ile 207 metre, Q400’lük beton boru ile 98 metre, yağmur suyu şebekesi yaptı. Bölgede yürütülen yağmur suyu şebeke çalışmalarının Q300’lük beton borularla devam edileceği bilgisi yetkililer tarafından paylaşıldı.  Yağmur suyu şebekesinin yapıldığı noktalara, 77 metre uzunluğundaki kanalizasyon şebekesi Q300’lük korige borular ile yapıldı.

Vatandaşlara daha nezih ve konforlu ortamlar sunabilmek adına altyapı alanında Aksaray Belediyesi, toplam 100 Bin metre kanalizasyon çalışması yaptı. Yapılan kanalizasyon çalışmalarının bir kısmı Belediye ekiplerince yapılırken bir kısmı ise Aksaray Belediyesi kontrolünde yüklenici firmalar tarafından yapıldı. 

Şehir genelinde devam eden altyapı çalışmaları kapsamında vatandaşlara sağlıklı ve kaliteli bir içme suyu hizmeti sunabilme adına ömrünü tamamlamış sağlıksız asbest borular yerine uzun ömürlü yeni nesil polietilen borularla değiştirildi. 48 mahallede toplam 17 Bin 819 metre asbest boru iptal edilerek yerine polietilen boru döşendi. 

Aksaray Belediyesi ekipleri, yağışlar sonrası oluşabilecek su birikintilerinin önüne geçmek ve su baskınlarında vatandaşların etkilenmemesi için bu sezonda 7 Bin 500 Metre uzunluğunda yağmur suyu hattını yaparak su birikintilerinin kolay deşarj edilmesi için imkânı sağladı. 

Aksaray Belediyesi ekipleri, yol, kaldırım, sıcak asfalt veya orta refüj gibi üst yapı yatırımları yapmadan önce yatırımın yapılacağı alanın öncelikle altyapı eksikliğini tamamlıyor. Belirli bir plan dahilinde yapılan bu iş planı sayesinde yatırımların kullanım süresi uzarken vatandaşlara da kesintisiz hizmet sağlanmış oluyor. 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR