AKSARAY AĞAÇÖRENDE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.

AKSARAY AĞAÇÖRENDE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

İlçelerin sorun ve ihtiyaçlarının yerinde tespiti, taleplerin belirlenerek doğru çözümlerin üretilmesi amacıyla Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında başlatılan aylık istişare toplantıları devam ediyor.

Vali Hamza Aydoğdu beraberinde kurum müdürlerinin katılımıyla Ağaçören İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ağaçören Kaymakamı Osman Acar, Belediye Başkanı Yaşar Bekleviç, Ağaçören İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Aydoğdu ve beraberindeki heyet ilk olarak Ağaçören Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Osman Acar ve Ağaçören Belediye Başkanı Yaşar Bekleviç’ten ilçede verilen hizmetler ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

-Yerinde tespit, yerinde çözüm; istişare ve değerlendirme toplantısı

Aksaray Valiliğince düzenlenen aylık istişare ve değerlendirme toplantısı Ağaçören İlçesinde gerçekleştirildi. Valimiz Sn. Hamza Aydoğdu başkanlığında; Ağaçören Kaymakamı Osman Acar, Ağaçören Belediye Başkanı Yaşar Bekleviç, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Sağlık, Tarım ve Orman, Gençlik Spor, Müftülük, Milli Eğitim, Kültür ve Turizm, Çevre Şehircilik, Telekom, DSİ ve Karayolları Şube Müdürleri ile köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda köylerin sorun ve ihtiyaçları değerlendirildi.

Vali Hamza Aydoğdu yaptığı konuşmasında “Yol medeniyettir, bozuk yollarımız bir an önce plan dâhilinde yapılacaktır. Aslında yol yoksa çok şey yok demektir. Özel İdare Sekreterliğimiz ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüzü acilen sorunun giderilmesi konusunda görevlendirdik” dedi. Vali Aydoğdu ayrıca İnternet altyapı sorunları ile ilgili de internetin temel bir ihtiyaç haline geldiğini belirterek “Özellikle uzaktan eğitim sürecinde çok ihtiyaç duyuyoruz. Altyapı hizmetlerinin daha kaliteli hale getirilmesi için görüşmelerimizi yaptık” dedi. Vali Aydoğdu kaliteli ve hızlı hizmet için yerinde tespit ve tedbirlere devam edeceklerini belirtti.

Toplantıya katılan köy muhtarlarının sorunlarını dinleyen Vali Aydoğdu yol, İnternet altyapısı, toplulaştırma, mera alanlarını düzenlenmesi, avcılığın yasaklanması ve diğer altyapı talepleri ile köylerin sorunlarının çözüme kavuşturulması için el birliği içinde olup imkânlarıda en iyi şekilde değerlendirerek sorunların kısa vadede çözümü için gerekli çalışmaları başlatacaklarını bildirdi.



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR