AKSARAY-ORTAKÖYLÜ KEMAL ALTINPINARDAN BÜYÜK BAŞARI.

AKSARAY-ORTAKÖYLÜ KEMAL ALTINPINARDAN BÜYÜK BAŞARI.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

70 kg thaïboks 2021  dünya şampiyonası turnuvasında FRANSA'DAN YARIŞMAYA KATILAN AKSARAY'LI  KEMAL ALTINPINAR AFRİKA ŞAMPİYONUNU ELEDİKTEN SONRA YENİ  MUAY  THAİ  DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU EN BÜYÜK ALTIN KEMERİN SAHİBİ OLDU

Fransada yaşayan Aksaray'lı  Kemal Altınpınar  Afrika Şampiyonu olan arouna BRAHİM ile kendi Memleketi olan Fildişi Sahilinde Dünya şampiyonası maçına çıktı

Nefesleri tutulduğu anda  önceki gece saat 02. 00 de başlayan maçta rakibine ilk iki raund da üstün gelen Kemal Altınpınar seyirci baskısı ve hakemlere rağmen  zor bir maç çıkardı.

3. Raunta girildiğinde kilitlenen oyun hakem  tarafından durdurduğu anda  rakibi durumu fırsat bilerek   arkasından kural dışı  faul yapmak suretiyle  saldırdı. Neye uğradığını anlamayan Kemal'in aldığı darbeyle kaşı açılmıştı.

Hakemler kural dışı saldırı sonrası maçı durdurarak  ringe sağlık görevlilerini  davet etti. Ancak Kemal'in  başına  pansuman yapılmasına rağmen  kan durmadığı  için doktor kararıyla   maçı sonlandırarak  sonucu federasyon kararına bırakmışlardı.

Bu gün ertelenen Dünya Şampiyonası için federasyon kararını açıkladı  Fildişi li Afrika Şampiyonu olan arouna BRAHİM rakibine faul yaptığı için diskalifiye edilerek zaten maçı puan olarak önde  götüren Kemal Altınpınar'ı Dünya şampiyonu ilan ederek hakkettiği Altın kemerini verdiler.

Belçika, Hollanda, Lüxemburg, Amerika ve 10 defa Thailanda mücadelerinin sonunda World Boxing League'indrn teklif alan ve  Dünya Kupası için mücadele eden hemşerimiz Kemal Altınpınar Ortaköy Hacı ibrahimuşağı Köyünden olup    Fransa'da ikamet ediyordu  Fildişi Sahilinde Afrika Şampiyonu ile yaptığı son  maçını tüm Aksaray Facebook tan canlı olarak heyecanla izlemişti

Geçen yıl katıldığı turnuvalarda  gösterdiği yüksek performans ile aynı yıl içerisinde 3 adet altın kemer kazandığı için yaşadığı şehrin Belediyesi tarafından onuruna  gece düzenlenmiş kendisine şehrin  kahramanı ödülü verilmişti.

Son Madalya ile birlikte Dünya Şampiyonu olarak Altın kemeri beline takan Kemal Altınpınar gündem olmaya devam ediyor.

Türkiyenin en büyük spor kulüplerinden birini temsil eden uluslararası birçok  organizasyonlarında imzası olan ve branşın  otoritesi kabul edilen  Satılmış Kibaroğlu gelecek dönemde birlikte turnuva yapacağız dediği Kemal için "Kazanmasına çok sevindim" dedi Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu' da "Maşaallah, tebrik ederim" diyerek kutladı, vatandaşlar  " uluslararası   arenada  Türk bayrağının bir Aksaray'lı hemşerimiz tarafından zirveye taşınması çok güzel bir duygu diyerek   sevince ortak oldular.

Aksaraywebtv



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR