AKSARAY KİTAP GÜNLERİ´NDE HAYATİ İNANÇ İZDİHAMI

AKSARAY KİTAP GÜNLERİ´NDE HAYATİ İNANÇ İZDİHAMI

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray Kitap Günleri´nin 2´inci gününde Yazar Hayati İnanç´ın söyleşisi büyük ilgi gördü. Salonu hınca hınç dolduran katılımcılar, şiir ziyafeti sunan Yazar İnanç´a sevgi gösterisinde bulundular. Pazar pazarı fuar alanında 13 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek Aksaray Belediyesi Kitap Günleri yerel ve ulusal yazarların imza ve söyleşi günleriyle devam ediyor.

Kitap Günlerinin 2. Gününde; Mehmet Ali Çiçekçi, Hayati İnanç, Murat Tavlı ve Yunus Ata imza günü ve söyleşi gerçekleştirdi. Kitapseverler ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği kitap günlerinde özellikle Hayati İnanç söyleşisinde salon vatandaşları almadı birçok kitapsever söyleşiyi ayakta izlemek zorunda kaldı.

AKSARAY BELEDİYE WEB TV SÖYLEŞİLERİ CANLI VERİYOR

Anne sevgisine değinen konuşmacı Yazar Hayati İnanç, ?Evlat annenin eseridir. Anne yetiştirmezse baba ağzıyla kuş tutsa sonuç alamaz. Babaya düşen problem olmamak. Hatta en iyi babalığı size söyleyeyim, Bir babanın evladına yapacağı en büyük iyilik annesine iyi davranmaktır. Elini vicdanına koy şunu unutma cennet annelerin ayaklıları altındadır? dedi. Yaklaşık 1 saat süren söyleşiyi Aksaray Belediye Web TV canlı olarak verdi. Programı kaçıran kitapseverler Aksaray Belediye Web TV sosyal medya hesaplarından tekrarını izleyebilecekler. Ayrıca Belediye Web TV ekibi fuar alanından zaman zaman canlı yayınlar yaparak katılamayanlar için bilgilendirmelerde bulunuyorlar.

 

KİTAPSEVERLER YORGUNLUĞU HANIM ELİ PAZARINDA ATIYORLAR

Gün içerisinde binlerce vatandaşın ziyaret ettiği Kitap Günlerinde, kitapseverler birbirinden güzel lezzetlerin yer aldığı hanımeli pazarında dinlenme imkânı buluyor. Girişimci ve emekçi kadınlar, Pazarı Pazarı alanında kurulan Hanımeli pazarında kendi ürettikleri aksesuar, giyim, ev tekstili, takı, gıda, oyuncak gibi çeşitli ürünleri satışa sunuyor. Aksaray Belediyesi´nin dar gelirli kadınların ekonomik hayata katılımlarını arttırmaya ve girişimciliklerini desteklemeye yönelik kurduğu Hanımeli Pazarı kadınlara iş olanağı sağlarken, bu gibi sosyal projelerden dolayı esnaflar ve vatandaşlar Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer´e teşekkür ettiler.

 

 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR