Aksaray dan Elazığ a Yardım Devam Ediyor.

Aksaray dan Elazığ a Yardım Devam Ediyor.

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Elazığ ve Malatya ilinde yaşanan depremde bölgeye yardımlar çığ gibi büyüdü. Cumartesi günü başlayan yardım kampanyalarında ilk gün Aksaray Belediyesi öncülüğünde bir Tır yardım bölgeye gönderildi. Dün de valilik tarafından oluşturulan bir Tır yardım daha gönderilerek yaraların sarılmasında adeta seferber olduk.

Depremzedelere yardımda, duyurular, sosyal medya destekli paylaşımlar ve çağrılar Aksaray halkını tek yürek yaptı. Vatandaşlar giyecek, battaniye, gıda, çocuk bezi, çocuk maması, genel ihtiyaç malzemeleri, elektronik eşya ve daha birçok malzeme ile Cumartesi günü belediyeye akın etti. Çocuklar da harçlıklarını kapıp belediyeye yardıma geldi. Gelen malzemeler Aksaray Belediyesinde toplanırken, 7´den 70´e tüm vatandaşlar yardıma sessiz kalmadı. Başkan Evren Dinçer, ?Deprem ülkemizde yardımseverlik, kadirşinaslık, vatanperverliği had safhaya ulaştırmıştır. Tüm ülkemizle birlikte Aksaray kenetlenmiştir? dedi.

Dün ikinci yardım Tır´ı da dualar eşliğinde yola çıkarıldı. Vali Ali Mantı, müftü Cemalettin Bal ve Tarım Müdürü Bülent Saklav´ında bulunduğu uğurlama vali Mantı bir konuşma yaparak ?Bugün Aksaray top yekûn olarak yardımsever vatandaşlarımız olarak hep birlikte seferber oldu. Herkes karınca kararınca imkanlar nispetinde yardımda bulunuyor. Bu vesileyle dün yardım malzemelerinin ilki gitti bu günde gönderiyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda da yardım malzemelerimiz yoğun bir şekilde göndermeye devam edilecek? Dedi.

Yeni Aksaray-İbrahim Amaç

 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR