Aksaray Belediyesporun Kanat Oyuncuları İyi Gidiyor.

Aksaray Belediyesporun Kanat Oyuncuları İyi Gidiyor.

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Siyah beyazlı temsilcimizde kanat oyuncuları Ömer ÇİÇEK ve Muhammet Taha Şahin kanatlardan yaptıkları bindirmeler ile rakiplerini adeta felç etti. Takımları adına Taha Şahin ve Ömer Çiçek yaptıkları asistler ile alınan galibiyette önemli rol üstlendi. Son haftalarda her iki kanat oyuncusunun yükselen formaları siyah beyazlı taraftarları mutlu etti. Ömer çiçek çabukluğu ve hızı ile adam geçerken Taha Şahin tekniği ile attığı çalımlar ile dikkat çekti.
Siyah beyazlıların forma kanat oyuncuları Ömer Çiçek ve Taha Şahin hafta sonunda oynanacak Manisa maçında da takımları adına en büyük silahları olacak.
Siyah beyazlı taraftarın büyük sevgi duyduğu 26 yaşındaki başarılı oyuncu Ömer Çiçek son haftalardaki futbolcu bu sezon ligde 8 maçta forma giydi. Karaköprü ve Buca maçlarında yedek soyunan tecrübeli oyuncu forma şansı bulamadı. Silivri ve Çankaya maçlarında ise oyuna sonradan dahil oldu. E ligde son 5 hafta ise takımın değişilmez oyuncusu olan taraftarında adete sevgilisi olan Ömer Çiçek ligde görev aldığı 8 maçta 571 dakika sahada kaldı. Başarılı oyuncu 8 maçın 6´sına ilk 11´de sahaya çıkarken 2 maça da sonradan dahil oldu. Ömer Çiçek bu sezon henüz golle tanışamazken 1 gole katkı sağladı ve 1 kez de sarı kart gördü.
Aksaray Belediyespor´un 19 yaşındaki genç oyuncusu Muhammet Taha Şahin siyah beyazlı forma ile ilk hafta ordu maçına yedek soyundu. Ligde sadece Serik maçında şans bulamadı. Ligde son 8 maçta ise ilk 11´de şans buldu. Siyah beyazlı forma ile 9 lig maçına çıkan genç yıldız 708 dakika sahada kalırken henüz gol sevinci yaşamadı. 9 maçlık periyotta 1 asist yapan genç oyuncu 2 kezde sarı kart ile cezalandırıldı. 

Aksaray Portal-Bayram Aksu



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR