Tarih: 25.07.2019 08:19

Aksaray Belediyesporda Transfer

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Belediyespor dış transferde santrafor mevkiinde görev yapan Ziyaeddin Arda Güler ile anlaşmaya vardı. Karşılıklı atılan imzaların ardından Arda Güler resmen Aksaray Belediyespor´lu oldu.
Tokat Erbaaspor´da forma giyen futbolcu ile anlaşan AksaayBelediyespor yönetimi forvet mevkiine iki oyuncuyu transfer etti. Arda Güler, futbola Gençlerbirliği altyapısında başladı. 2018 yılında profesyonelliğe ilk adımı attı. İlk profesyonel yıllarını Bodrum Belediyespor ile geçiren Arda Güler sırasıyla Kozanspor, kulübünde son olarak iseTokat Erbaaspor´da forma giydi
Ziyaeddin Arda Güler U 14 Elit liginde 12 maç 4 gol, U 15 Elit liginde 4 maç 1 gol, U 17 Elit liginde 27 maçta 2 gol, U 19 Elit liginde 10 maçta 4 gol, 3. Ligde 30 maçta 5 gol, Türkiye kupasında 4 maçta ise golü yok. U 21 liginde ise 19 müsabakada 2 gol kaydetti.
Aksaray Belediyespor´un geçen sezon şampiyon olan kadrosunda yer alan futbolcularımızdan Özkan Yılmaz Mardin Büyükşehir Başakspor´a, Kadir Baylan ise Belediye Derincespor´atransfer oldu.

Eğemen




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —