Aksaray Belediyespor Uzatmalarda Kaybetti

Aksaray Belediyespor Uzatmalarda Kaybetti

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

İlk yarının başlama düdüğünden itibaren ortada bir futbol sergileyen her iki takım, maçın ilk 15 dakikasında kontrollü bir oyunla karşılıklı ataklar arayarak gol yollarını açmaya yönelik bir futbol oyunu sergiledi. Maçın 17. dakikasında Urfa Karaköprü Belediyespor´un 15 sırt numaralı futbolcusu Ramiz Ok sarı kart görürken maçın 40. dakikasında futbolcumuz Enes Soy net gol pozisyonunda önünde bulduğu meşin yuvarlağı Urfa temsilcisinin ağlarına gönderemeyince maçın ilk yarısının en net gol pozisyonundan sonuç alamadık. İlk yarının sonlarına doğru bu sefer sarı kart gören temsilcimiz Aksaray Belediyespor oyuncusu  17 forma numarası ile İlyas Ekiz oldu. Maçın ilk 45 dakikasından sonra her iki takım da soyunma odalarına 0-0 eşitlikle döndü.

Uzatma Dakikalarında Gelen Golle Yıkıldık

Zorlu Urfa deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek için 2. yarıda sahaya çıkan temsilcimiz Aksaray Belediyespor Urfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor´a nazaran ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da atak futboluyla maçı kazanmayı isteyen bir görüntü sergiledi. Urfa temsilcisi sağlam orta sahası ve defansıyla futbolcularımıza gol şansı vermedi. Maçın ilerleyen dakikalarında beraberliğe razı bir oyun sergileyen her iki takım da karşılıklı cılız ataklarla karşılıklı kalelerde gol aradı. Maçın normal süresi 0-0 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın Hakemi maça 3 dakika uzatma süresi ekledi. Uzatma süresinin son saniyelerinde Urfa Karaköprü Belediyesporlu Futbolcu Emre Okur´un ceza sahamızda  yakaladığı gol pozisyonunu değerlendirerek son saniye golüyle müsabakadan 1-0 galip ayrıldı. Son saniye golüyle yıkılan Temsilcimiz Aksaray Belediyesporlu oyuncularımız, soyunma odasına büyük bir moral bozukluğu ile döndü.

Ligin ilk iki haftasında galibiyetle tanışamayan temsilcimiz Aksaray Belediyespor, 3. hafta sonunda galibiyetle tanışamadı.

Aksaray Portal-Haber: Harun Atalay



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR