Aksaray Belediyespor Türkiye 3´üncüsü

Aksaray Belediyespor Türkiye 3´üncüsü

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Hentbolda başarı ile Aksaray´ı temsil eden Aksaray Belediyespor, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında finali kıl payı kaçırdı, Türkiye 3.sü olmayı başardı. 2018-2019 Sezonunun son turnuvası geçen hafta 11-15 Haziran-2 arasında Antalya´da oynandı. Türkiye´nin en iyi 8 takımının katıldığı Türkiye Şampiyonası kiran kırana geçti.
Aksaray Bld Spor A Grubunda Sivas Belediyesporu 34-29 yenerek turnuvaya iyi başladı. Antalya Gazi ile çok çekişmeli geçen maçta berabere kalıp gruptaki son maçında Kastamonu GSK yi adeta parçaladı ve 34-20 yendi ve grup 1.si olarak yarı finalde diğer grubun 2.si Y.Mahalle Belediyespor ile eşleşti.
Yarı final maçı adeta final maçı gibi oldu. Şanssızlığımız bu maçta hat safhadaydı. 31-30 kaybettiğimiz maç sonu kızlarımız şampiyonluğu kaçırmış oldu. Finali kaçıran Aksaray Belediyespor, 3.lük maçında adeta destan yazdı ve söke söke Türkiye 3.lüğüñü kazandı. Sivas Belediyespor inanılmaz başladı ve 8 fark öne geçti. Işte son 15 dakika inanılmaz bir geri dönüş yapan Belediye Spor, skoru 32-32 ye getirdi ve uzatmada maçı 37-36 kazanarak Türkiye 3.sü oldu. Finalde yarı finalde kaybettiğimiz Y.Mahalle Belediyespor, Muratpaşa Belediyespor u yenerek şampiyon oldu.
Aksaray Belediyespor Alt Yapı Koordinatörü Serkan Pala, alt yapıda elde ettikleri başarılar ile doğru yolda olduklarını gördüklerini, Türkiye 3.lugunu kazanmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, gelecek yıl Aksaray´a şampiyonluk getireceklerini söyledi.

Eğemen



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor