Aksaray Belediyespor Galibiyet İstiyor

Aksaray Belediyespor Galibiyet İstiyor

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray Belediyespor Teknik direktörü Cem Kavçak, Pazar günü sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız dedi.
Geçen hafta kendi evlerinde iyi oynadıkları karşılaşmanın ilk devresinde sergiledikleri futbollarını ikinci yarıda sergileyebilmiş olsaydı bu maçı kazanabileceklerine işaret eden Kavçak, "Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız rakibe saygı duyuyoruz. Onlar da koşan bir takım, disiplinli, kompakt oynayan bir takım. Kazanmak için sahaya çıkacaklar. İki tarafın da güzel futbol oynayacağını düşünüyorum. Umarım izleyenlerin de keyif alacağı bizim de kazanacağımız bir maç olur." değerlendirmesinde bulundu.
"Felsefemiz güzel futbolla kazanmak"
Geliştirilmesi gereken noktaların neler olduğu yönündeki bir sorumuz üzerine Kavçak, herkesin hayatı boyunca değişim yaşadığını ifade ederek, "Gelişimin de ilk adımı o değişimle olur zaten. Futbol adına zaten değişim yapmamız gerekiyor. Burada oyuncu değişiklikleri oluyor. Rakiplere göre daha güçlü olmanız gerekiyor. Fizik, teknik, taktik, mental olarak daha güzel şeyler sunmak gerekiyor. Takım olarak genel prensibimiz belli. Kazanan bir takım yaratmak. Felsefemiz kazanmak üzerine. Kazanmayı da güzel futbolla yapmak istiyoruz." şeklinde konuştu.
Gol atabilmek için hücum etmeyi ama yeri geldiğinde de savunma yapmak gerektiğini vurgulayan Kavçak, "O konuda biraz mesafe aldığımızı düşünüyorum. Yapmaya başladık ama yeterli değil. İyi bir hücum için topu kazanmak gerekiyor. Topun bizde olması gerekiyor. Geçişleri daha iyi yapmak gerekiyor. Takımın paylaşımının daha iyi olduğunu düşünüyorum ama daha henüz bu konuda yüzde yüz olduğumuzu söyleyemeyiz. Olduğumuz zaman siz de göreceksiniz." ifadelerini kullandı.
"Kimin oynayacağını, oyuncuların çalışması, verimi, takıma katkısı belirliyor"
Oyunculardan en iyi şekilde faydalanmak istediğini söyleyen Kavçak, şunları kaydetti:"Hiçbir ayrım yapmıyoruz. Onlara da söyledim. Bütün oyuncular takımın bir parçası. Herkes en iyisini yapmalı. En iyisini yapıp takıma katkı yaptığında oynar. Diğeri onu geçebilmek için tabii ki bir rekabet yapacak ama bizim esas yarışımız rakiple. Hepsine ihtiyacımız var. Belediye Spor´da tüm oyuncuların iyi oyuncular olduğunu söylüyorum. Kimin oynayacağını, oyuncuların çalışması, verimi, takıma katkısı belirliyor.
Kavçak, çalışmalara erken başlamak avantaj mı yoksa dezavantaj mı olduğu yönündeki soruya da şöyle cevap verdi: Önemli olan bunların form grafiklerini devam ettirmek. Öyle olacağını düşünüyorum. Rakiplere göre de fazla farkımız yok. Henüz takım tam oturmuş değil. Bu yıl aramıza katılan oyuncuların katkısıyla daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Bunu da zaman gösterecek. Sadece bizim iyi olmamız da gerekmiyor. Rakiplerin de ne olacağı önemli dedi.

Eğemen



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR