Aksaray Belediyespor Erzincan Deplasmanında

Aksaray Belediyespor Erzincan Deplasmanında

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR- 68 AKSARAY BELEDİYESPOR

Erzincan´dan Puanlar Almaya Gidiyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup 9. Hafta müsabakasında 68 Aksaray Belediyespor  Anagold 24 Erzincanspor ile Müstakil Atletizm Pisti Sahasında saat 14.oo´de karşılaşacak. Müsabaka öncesi temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor 11 puanla 7. Sırada yer alırken, rakibimiz Anagold 24 Erzincanspor 15 puanla 4. Sırada yer alıyor.

Maçın Hakemleri Tekirdağ Bölgesinden

Ligin 9. Haftasında Anagold 24 Erzincanspor- 68 Aksaray Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayı Tekirdağ hakem üçlüsü yönetecek. Müsabakanın orta hakemi Mehmet Ali Özer, Yardımcılıklarını Barış Çardaklı ve Mustafa Çevik yapacaklar. Karşılaşmanın 4. Hakemi İstanbul bölgesinden Bedirhan Yiğitbaş.

Rakibimiz son 4 haftada 3 galibiyet ve bir beraberlik aldı

Deplasmanda karşılaşacağımız 24 Erzincanspor son 4 haftada 3 galibiyet ve bir beraberlikle 10 puan toplayarak ligin formda ekiplerinden. Son hafta oynanan karşılaşmada Düzcespor´u 1-0 mağlup eden 24 Erzincanspor´da Muhammet Kerem Aktürkoğlu attığı 6 golle dikkatleri üzerine çekiyor.

Temsilcimizde Barış Başkan Dışında Eksik Yok

68 Aksaray Belediyespor´da Erzinspor maçında sakatlanan kaleci Barış Başkan dışında Eksik bulunmuyor. Şile Yıldızspor müsabakasının 60. Dakikasında sakatlanarak oyundan alınan Hakan Akman ise kadroda yer alıyor.

Kavçak Puanlar Almaya Gidiyoruz

Kavçak, Önümüzde zor bir maç var. Ligin iddialı takımlarından ve çok para harcayan takımlarından 24 Anagold Erzincanspor´a karşı oynayacağız.  Biz çalışmalarımıza başladık. Futbolcularımız istekliler, arzulular bu müsabakadan puan ya da puanlar alıp önümüzdeki haftalara daha umutlu bakmak istiyoruz. Takımımız her grupta her takımı yenebilecek güçte. Biz oraya puan dedim ama biz puanlar almaya gidiyoruz.  Futbolcularıma skor önemli ama oynayacağımız mücadele ve oyun çok önemli.  Geçen hafta oynadığımız oyun arzu ve istediği gösterirsek skorda gelecektir. Taraftarımızı da yanımızda hissediyoruz. Onların bizlerin yanında olması bizleri mutlu ediyor. Bu hafta da güzel bir galibiyet alıp önümüzdeki haftalara umutlu bakmak istiyoruz. Dedi.

Poata-Bilal Bölükbaş

 


HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR