Aksaray Belediyespor Defans Hattı Sağlam

Aksaray Belediyespor Defans Hattı Sağlam

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Aksaray Belediyespor´da, ligde geride kalan 9 haftada savunmanın göbeğinde İbrahim Konuksever ( 9 maç 810 dk. ) ve Yusuf Avcılar (7 maç 585 dk.) ise savunmanın sağ ve sol bekleri İlyas Ekiz (9 maç 810 dk.) Emre Karadağ (7 maç 583 dk.) istikrarları ve performansları ile göz kamaştırdı. Siyah beyazlılarda, bu sezon defans bloğundaki süreklilik takımın başarısında ön plana çıktı.

Siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Belediyespor´da savunmanın kilit isimleri İbrahim Konuksever ( 9 maç 810 dk. ) , Yusuf Avcılar (7 maç 585 dk.) savunmanın sağ ve sol bekleri İlyas Ekiz (9 maç 810 dk.) Emre Karadağ (7 maç 583 dk. ligde geride kalan 9 haftada formalarının hakkını fazlası ile verdi. Takımlarının ligde yediği 5 golde önemli pay sahibi olan savunmanın değişmezlerinden olan kaptan İbrahim Konuksever Ligde Şile maçında takımı adına da 1 golle katkı sağladı.

Siyah beyazlı temsilcimizde orta alan ve ileri uçta performansa bağlı olarak değişimler olsa da savunmada görev yapan İbrahim Konuksever, Yusuf Avcılar, İlyas Ekiz, Emre Karadağ son 5 hafta istikrarlı bir şekilde savunma bloğunda ter döktü. Savunmada son 5 haftada birlikte oynayan başarılı savunmacılar kalelerinde gole geçit vermeyerek te dikkat çekti.

Bu sezon siyah beyazlılarda kaptan İbrahim Konuksever´in yeni partneri olan genç savunmacı Yusuf Avcılar bekler İlyaz Ekiz ile Emre Karadağ ile uyumlu bir grafik sergilemesi göze çarptı. Savunmada çok iyi bir dörtlü oluşturan siyah beyazlı savunmacılar son haftalara damga vurdu. Takım savunmasına hayat veren siyah beyazlı savunmacılar kale ile de uyumlu bir grafik çizerken taraftarlarından da tam not aldı.

Aksaray Portal-Bayram Aksu



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR