Aksaray Belediyespor 1-2 Serik Belediyespor

Aksaray Belediyespor 1-2 Serik Belediyespor

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

3. Lig´in iddialı ekibi Serik Belediyespor maçın ilk dakikalarında Aksaray Belediyespor´un ataklarını sert defansıyla savuşturmaya çalıştı. Maçın ilk 15 dakikasında sıkça duraklamalar ve sakatlıklarla maçın temposunu düşürmeye yönelik oyun sergileyen Serik Belediyespor taraftardan tepki çekti.

İlk yarının 39. dakikasında Ömer Çiçek ceza sahası içerisinde kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen meşin yuvarlağı filelere gönderemedi. Dakikalar 40´ı gösterirken Enes Soy yakaladığı net gol pozisyonunu bu sefer değerlendirerek Aksaray´ı 1-0´lık skora taşıdı.

Dakika 44´te Serhat Velioğlu´nun sert şutu Serik Belediyespor kalecisinin parmaklarına çarparak kornere çıktı. İlk yarıda mutlak üstün oynayan, gol kovalayan, rakibe atak şansı vermeyen istekli ve arzulu bir futbol oyunu sergileyen Aksaray Belediyespor 40. dakikada Enes Soy´un ayağından kazandığı gol ile ilk devreyi 1-0 önde kapattı.

2. Yarıda Serik Sert Oynadı

İkinci yarının hemen başında istekli ve atak futbolu ile ikinci yarıya hızlı başlayan Aksaray Belediyesporlu futbolcular maçın 47. dakikasında bulduğu net gol pozisyonunu değerlendiremedi.  Serik Belediyespor kontra atak ile dakikalar 50´yi gösterirken eşitliği Burçin Yüksel´in golüyle yakaladı. Skor 1-1 oldu.

Serik Belediyespor´un beraberlik golünün ardından oyun sertleşirken 53. dakikada İbrahim Konuksever sarı kart gördü. Dakikalar 60´ı gösterirken Aksaray Belediyesporlu Futbolcu Serkan Gürses´in sert şutu Serik Belediyespor´un kalecisinin muhteşem kurtarışı ile dışarıya çıktı. Serik Belediyespor bulduğu kontra ataklarda hızlı bir şekilde kalemizde tehlikeli ataklar geliştirdi. 64. dakikada Serik yakaladığı net gol pozisyonu değerlendiremedi. Maçın ikinci 45 dakikasında her iki taraf da karşılıklı kontra ataklarla kalelerde tehlikeli olurken, ikinci yarıda maç biraz daha sertleşti.

Dakikalar 68´i gösterirken Serik Belediyespor kazandığı serbest vuruş ile duran toptan skoru 1-2´ye çevirdi. Golü Sinan Kalaycı attı.

Karşılaşmanın 70´li dakikalarına doğru Aksaray Belediyespor, Serik Belediyespor ceza sahası içerisinde yakaladığı net pozisyonlarını değerlendirirken Serik Belediyespor futbolcularının sert müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem ikili mücadele olarak değerlendirdi.

2. yarının sonlarına doğru Serik Belediyespor oyunu daha da sertleştirirken müsabaka sık sık sakatlıklar ve fauller nedeniyle durdu.  Maçın normal süresi 1-2 Serik Belediyespor üstünlüğü ile sona ererken maça 5 dakika uzatma süresi eklendi. Uzatmalarda da skor değişmedi. Aksaray Belediyespor 2. haftayı puansız kapattı. 

Aksaray Portal-Harun Atalay



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR